PRVI LET CROACIA AIRLINES ZA KINU Avion Airbus poleteo za Tijanđin

RegionVesti

17.7.2020 13:38 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

PRVI LET CROACIA AIRLINES ZA KINU Avion Airbus poleteo za Tijanđin PRVI LET CROACIA AIRLINES ZA KINU Avion Airbus poleteo za Tijanđin
Avion tipa Airbus A 320 hrvatskog nacionalnog avioprevoznika, Croatia Airlines poleteo je u petak sa zagrebačkog aerodroma na prvi let u istoriji za Kinu,... PRVI LET CROACIA AIRLINES ZA KINU Avion Airbus poleteo za Tijanđin

Avion tipa Airbus A 320 hrvatskog nacionalnog avioprevoznika, Croatia Airlines poleteo je u petak sa zagrebačkog aerodroma na prvi let u istoriji za Kinu, ka Tijanđinu.

Avion je poleteo 1.09 sati posle ponoći sa Aerodroma Zagreb sa 122 putnika.

Nakon pet sati sleteo je u Kazakhstan, na aerodrom Nursultan Nazarbajev, gde je imao tehničko zaustavljanje, zbog promene posade i dopune goriva, jer je udaljenost između Zagreba i Tijanđina prevelika da bi je ovaj tip letelice prevalio bez zaustavljanja, piše portal Kroejšen Avijejšen (Croatian Aviation).

Putovanje prema Kini je nastavio posle sat i 10 minuta, a u Kinu bi trebalo da sleti u 12 sati po lokalnom vremenu.

Povratni let iz Kine zakazan je za subotu, 18. jula, a sletanje u Zagreb se očekuje u 14.30 časova po lokalnom vremenu, prenosi Seebiz.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...