U ponudi ukupno 5.260 hektara na 15 godina

Raspisani oglasi za zakup poljoprivrednog zemljišta u Negotinu, Surdulici i Dimitrovgradu

NovacSrbijaVesti

15.11.2021 12:30 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Raspisani oglasi za zakup poljoprivrednog zemljišta u Negotinu, Surdulici i Dimitrovgradu Raspisani oglasi za zakup poljoprivrednog zemljišta u Negotinu, Surdulici i Dimitrovgradu
Zainteresovani za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta u Vladimircima mogu se na raspisani oglas za zakup javiti do 16. novembra, a rok za prijavu u... Raspisani oglasi za zakup poljoprivrednog zemljišta u Negotinu, Surdulici i Dimitrovgradu

Zainteresovani za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta u Vladimircima mogu se na raspisani oglas za zakup javiti do 16. novembra, a rok za prijavu u Negotinu, Ćićevcu, Surdulici, Dimitrovgradu i Loznici je 17. novembar, piše Tanjug.

Na sajtu Uprave za poljoprivredno zemljište se navodi da se najviše zemljišta nudi u Dimitrovgradu, ukupno 5.260 hektara i to na 15 godina. U Surdulici se nudi 2.825 hektara, takođe na 15 godina, a u Negotinu 1.802 hektara, pri čemu je period zakupa u nekim katastarskim opštinama jedna godina, a u nekim 15 godina.

U Vladimircima, Čićevcu i Loznici nudi se manje zemlje. U Vladimircima je dostupno 200 hektara, u Loznici 182, a u Ćićevcu 75 hektara poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Zainteresovani za zakup zemljišta mogu na sajtu Uprave za poljoprivredno zemljište naći detaljno korisničko i video-uputstvo za korišćenje aplikacije digitalno javno nadmetanje, putem koje se i obavlja prijava na javna nadmetanja.

  • VILENJAK

    10.4.2022 #1 Author

    Samo me zanima po kojim cenama izdaju? Da li je i to, kao i sve, poskupelo?!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...