održan sajam evropskih projekata

Razvoj Bara kao turističke destinacije kroz EU fondove

BiznisRegionTurizam

10.6.2024 16:13 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Razvoj Bara kao turističke destinacije kroz EU fondove Razvoj Bara kao turističke destinacije kroz EU fondove
Učešće Turističke organizacije Bar na Sajmu evropskih projekata bila je izuzetna prilika da se predstave potencijalni budući projekti i uspostave, kako je saopšteno, novi... Razvoj Bara kao turističke destinacije kroz EU fondove

Učešće Turističke organizacije Bar na Sajmu evropskih projekata bila je izuzetna prilika da se predstave potencijalni budući projekti i uspostave, kako je saopšteno, novi kontakti sa partnerima iz čitave Evrope.

TO Bar predstavila je turističku ponudu destinacije na Sajmu evropskih projekata u Podgorici, koji je održan u organizaciji Privredne komore (PKCG).

“Događaj je okupio brojne organizacije, institucije i preduzeća iz cele Evrope, pružajući im platformu za prezentaciju svojih projekata i inicijativa koje doprinose razvoju turizma, ekologije i održivog razvoja”, navodi se u saopštenju.

Cilj održavanja sajma je, kako se dodaje, skretanje pažnje na značaj evropskih fondova, predstavljanje i promociju dobrih primera njihovog korišćenja, kao i ukazivanje na potencijale koji se nude institucijama, privrednim društvima i društvu uopšte.

“Naša vizija je da Bar postane prepoznat kao atraktivna turistička destinacija koja nudi autentična iskustva i visok nivo usluge, a upravo nam evropski projekti pomažu da tu viziju ostvarimo”, rekli su iz TO Bar.

Tokom sajma, posetioci su imali priliku da se upoznaju sa raznovrsnim sadržajem i atrakcijama koje Bar nudi, a ponuda je promovisana na brendiranom štandu gde se tokom događaja delio propagandni materijal.

 • oblak67

  10.6.2024 #1 Author

  bas je razvijen.. do bola

  Odgovori

 • Jj992

  10.6.2024 #2 Author

  Samo fali prilaz, tj vise pristupnih saobracajnica gradu

  Odgovori

 • SABRINA

  11.6.2024 #3 Author

  …razvoju turizma, ekologije i održivog razvoja”… ne znam samo koje ekologije, kada nemaju ni kanalizaciju

  Odgovori

 • MARA

  11.6.2024 #4 Author

  Bar je nekada bio najsiromasniji na primoriju i nezanimljiv

  Odgovori

 • SHALIMAR

  13.6.2024 #5 Author

  Treba naravno uloziti ni malo nije atraktivan za turiste..

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Biznis.rs newsletter

  Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

  Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.