Na konkurs se prijavilo deset kandidata

ToMontenegro bira izvršnog direktora

BiznisPoslovanjeRegion

12.4.2022 09:39 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

ToMontenegro bira izvršnog direktora ToMontenegro bira izvršnog direktora
Na međunarodni konkurs za izvršnog direktora avio-kompanije ToMontenegro prijavilo se deset kandidata, saopštili su njeni predstavnici. Kandidati su Irfan Demirović, Krešimir Kučko, Igor Pavićević,... ToMontenegro bira izvršnog direktora

Na međunarodni konkurs za izvršnog direktora avio-kompanije ToMontenegro prijavilo se deset kandidata, saopštili su njeni predstavnici.

Kandidati su Irfan Demirović, Krešimir Kučko, Igor Pavićević, James Uljarević, Anđela Čelebić Vukadinović, Tomas Kano Paskal (Tomas Cano Pascual), Nebojša Starčević, Juri Mirošnikov (Yuri Miroshnikov), Danilo Lakić i Vukadin Stojanović, prenosi Mina, pozivajući se na Vijesti.

Iz kompanije su dodali da će danas biti prva faza selekcije kandidata, te da će o daljem procesu i ishodu, javnost biti blagovremeno obaveštena. Direktor se bira na četiri godine.

Vlada Crne Gore je 1. aprila imenovala Draganu Frantov Nikolić za vršiteljku dužnosti izvršnog direktora kompanije ToMontenegro. Ona je na tu funkciju imenovana na predlog Ministarstva kapitalnih investicija.

Dosadašnji direktor kompanije ToMontenegro Predrag Todorović podneo je 21. februara Odboru direktora i Ministarstvu kapitalnih investicija zahtev za sporazumni raskid ugovora.

  • Bella

    12.4.2022 #1 Author

    Nema vise ni strucnog kadra toliko.

    Odgovori

  • MIŠKOVIĆ

    12.4.2022 #3 Author

    vrlo odgovoran posao rezultat posovanja umnogome zavisi od korone, rata ali dobrim vođenjem kompanije i privlačenjem putnika može se postići odličan rezultat

    Odgovori

  • Milovan94

    12.4.2022 #4 Author

    Treba dovesti odgovarajuće rukovodstvo koje će biti dovoljno kompetentno da vodi preduzeće ove vrste

    Odgovori

  • STRELAC

    12.4.2022 #5 Author

    Je li Nebojsa Starcevic bivisi generalni direktor Jat Airways-a i direktorata civilnog vazduhoplovstva?Iskreno se nadam da nece njega.

    Odgovori

  • TINA

    14.4.2022 #6 Author

    Ne znamo tacno kakvi su to kandidati. Najbitnije ja da bude strucan

    Odgovori

  • NATI29

    17.4.2022 #7 Author

    Malo kandidata za tu funkciju

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...