Proširenje kampanje „Društveno odgovorno”

Republika Srpska snižava cene nekih prehrambenih proizvoda

RegionVesti

15.9.2023 13:31 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Republika Srpska snižava cene nekih prehrambenih proizvoda Republika Srpska snižava cene nekih prehrambenih proizvoda
Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da će građani RS uskoro moći u trgovinskim objektima da kupuju određen broj proizvoda po značajno nižim... Republika Srpska snižava cene nekih prehrambenih proizvoda

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da će građani RS uskoro moći u trgovinskim objektima da kupuju određen broj proizvoda po značajno nižim cenama.

Višković je u Banjaluci, zajedno sa ministrom trgovine i turizma Denisom Šulićem, razgovarao sa predstavnicima trgovaca, dobavljača i domaćih proizvođača o mogućnosti proširenja kampanje „Društveno odgovorno“, u čijem je središtu iskazivanje solidarnosti prema potrošačima, plasiranjem proizvoda po nižim cenama u prodajnim objektima u Republici Srpskoj, prenosi Beta.

„Odaziv na današnji sastanak predstavnika trgovaca, dobavljača i domaćih proizvođača bio je veliki i na sastanku je iskazano opredeljenje svih učesnika za učešće u kampanji snižavanja cena pojedinih proizvoda“, saopšteno je iz Vlade RS.

Ministar trgovine RS Denis Šulić izjavio je da će se jefitniji proizvodi moći naći samo u marketima koji budu deo ove kampanje.

„U narednim danima ćemo zajedno sa proizvođačima definisati koji će to proizvodi biti sa nula odsto marže i u kojim marketima će se moći pronaći ti proizvodi“, naveo je on.

Ovu inicijativu pre par dana najavio je predsednik RS Milorad Dodik, dan nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao „korpu“ proizvoda kojima će u Srbiji biti snižena maloprodajna cena.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...