Prilika za međunarodnu saradnju srpskih kompanija

Rok za prijave za B2B susrete sa turskim firmama 6. decembar

BiznisManifestacijePoslovanjeSrbijaU fokusuVesti

18.11.2021 11:39 Autor: Julijana Vincan 0

Rok za prijave za B2B susrete sa turskim firmama 6. decembar Rok za prijave za B2B susrete sa turskim firmama 6. decembar
Firme zainteresovane za saradnju sa turskim kompanijama mogu do 6. decembra da se prijave za virtuelne međunarodne poslovne susrete ‘Match4Industry’, koji se održavaju 8.... Rok za prijave za B2B susrete sa turskim firmama 6. decembar

Firme zainteresovane za saradnju sa turskim kompanijama mogu do 6. decembra da se prijave za virtuelne međunarodne poslovne susrete ‘Match4Industry’, koji se održavaju 8. i 9. decembra, objavila je Razvojna agencija Srbije (RAS).

Sastanci su orijentisani ka sektorima automobilske, mašinske i metalske industrije, zatim industrije gume, plastike i pneumatika, ali i prema hemijskom sektoru, građevinarstvu i proizvodnji građevinskog materijala, elektronskoj industriji, kao i sektoru energije i životne sredine.

Ovi sastanci, kako navode iz RAS-a, prilika su da privrednici otkriju nova tržišta, prošire svoju mrežu poslovnih kontakata i saradnika, ali i da se upoznaju sa novitetima i idejama za razvoj novih proizvoda i poslovnih rešenja.

Poslovne susrete organizuje turska ABIGEM East Marmara u saradnji sa Kodžaeli Privrednom komorom i Evropskom mrežom preduzetništva (EEN).

Prijava i učešće su besplatni, a potrebno je registrovati se putem linka: https://match4industry-2021.b2match.io/.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...