SASTANAK SVETSKE BANKE I MMF TEK 2022. Odložen godišnji skup u Maroku zbog korone

SvetVesti

6.11.2020 08:45 Autor: Julijana Vincan 0

SASTANAK SVETSKE BANKE I MMF TEK 2022. Odložen godišnji skup u Maroku zbog korone SASTANAK SVETSKE BANKE I MMF TEK 2022. Odložen godišnji skup u Maroku zbog korone
Održavanje godišnjeg sastanka grupe Svetske banke i Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Marakešu, planiranog za oktobar 2021. godine, odložen je za 2022. godinu zbog pandemije korona... SASTANAK SVETSKE BANKE I MMF TEK 2022. Odložen godišnji skup u Maroku zbog korone

Održavanje godišnjeg sastanka grupe Svetske banke i Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Marakešu, planiranog za oktobar 2021. godine, odložen je za 2022. godinu zbog pandemije korona virusa, saopštili su marokanska Vlada i te dve međunarodne finansijske institucije.

Godišnji sastanci se obično održavaju dve godine uzastopno u sedištima Svetske banke i MMF u Vašingtonu, a zatim treće godine u nekoj od zemalja članica.

Zgrada Međunarodnog monetarnog fonda
Foto: Printscreen youtube

Ove godine su godišnji sastanci Svetske banke i MMF zbog pandemije održani virtuelno u aprilu i oktobru.

Još uvek nije odlučeno da li će prolećno zasedanje 2021. godine biti održano uz fizičko prisustvo učesnika ili putem interneta, prenosi Tanjug pisanje Rojtersa.

Sastanci obično okupe oko 1.000 učesnika, uključujući ministre finansija, guvernere Centralnih banaka, poslovne ljude iz privatnog sektora, predstavnike civilnog društva, medija i akademske zajednice.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...