rok za dostavu ponuda je 35 dana

Severna Makedonija raspisala tender za frekvencije 5G mreže

Hi-techLifestyleRegionVesti

26.11.2021 10:54 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Severna Makedonija raspisala tender za frekvencije 5G mreže Severna Makedonija raspisala tender za frekvencije 5G mreže
Severnomakedonska Agencija za elektronske komunikacije (AEK) raspisala je tender za davanje odobrenja za korišćenje radijskih frekvencija za petu generaciju (5G) mobilnih mreža. Rok za... Severna Makedonija raspisala tender za frekvencije 5G mreže

Severnomakedonska Agencija za elektronske komunikacije (AEK) raspisala je tender za davanje odobrenja za korišćenje radijskih frekvencija za petu generaciju (5G) mobilnih mreža.

Rok za dostavu ponuda je 35 dana, a javno otvaranje je zakazano za 5. januar, prenosi crnogorska agencija Mina.

Odluka o odabiru ponuđača koji će učestvovati u predviđenom postupku javnog nadmetanja biće donesena u roku od sedam dana od javnog otvaranja ponuda.

Ponuđači će morati da daju pisanu izjavu da će početi da koriste radiofrekvencije navedene u odobrenjima za korišćenje radijskih frekvencija u roku od devet meseci od dana pravosnažnosti odobrenja.

Odobrenja za korišćenje radijskih frekvencija iz odluke AEK-a, A1, A2, A3, B1, B2 i B3, izdaju se na period od 15 godina, a odobrenja B41, B44, B45 i B46 na šest godina.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...