SIN PREDSEDNIKA VUČIĆA, DANILO, ZARAŽEN KORONA VIRUSOM, primljen na Infektivnu kliniku

SrbijaVesti

8.4.2020 22:16 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

SIN PREDSEDNIKA VUČIĆA, DANILO, ZARAŽEN KORONA VIRUSOM, primljen na Infektivnu kliniku SIN PREDSEDNIKA VUČIĆA, DANILO, ZARAŽEN KORONA VIRUSOM, primljen na Infektivnu kliniku
Sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, zaražen je korona virusom, a zbog kliničke slike primljen je na Infektivnu kliniku u Beogradu. Predsednik Srbije objavio... SIN PREDSEDNIKA VUČIĆA, DANILO, ZARAŽEN KORONA VIRUSOM, primljen na Infektivnu kliniku

Sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, zaražen je korona virusom, a zbog kliničke slike primljen je na Infektivnu kliniku u Beogradu.

Predsednik Srbije objavio je ovu vest na svom instagram profilu „avucic“.

„Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je korona virusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo!“, napisao je predsednik Srbije na Instagramu.

Danilo je, kao i mnogi mladi ljudi, radio kao volonter za vreme epidemije virusa Covid 19.

Vest da je Danilo Vučić zaražen virusom korona i hospitalizovan, preuzeli su brojni elektronski mediji u regionu. Informaciju su preneli: sajt Radio televizije Republike Srpske, banjalučke Nezavisne novine, sarajevske portal Klix, hrvatske Index, crnogorske Vijesti i CDM portal.

I američki mediji na čelu sa Njujork Tajmsom preneli su vest o tome da je sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo hospitalizovan zbog kornavirusa. Mediji širom Amerike, od Kalifornije (San Francisco Chronicle), Oklahome, (Oćlacoma news), Sun Herlalda koji pokriva južni Misisipi, ili onih na Floridi prenose da je predsednik Vučić na Instagramu naveo da je njegov 22-godišnji sin Danlo pimljen na kliniku, u Beogradu. Istu vest preneli su i mnogi mediji u Africi, portali, poput nigerijskog PM news.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...