nesmetano odvijanje nastave u optimalnim uslovima

Škole i predškolske ustanove izuzete iz plana uštede energije

SrbijaU fokusuVesti

21.9.2022 15:56 Autor: Redakcija Biznis.rs 9

Škole i predškolske ustanove izuzete iz plana uštede energije Škole i predškolske ustanove izuzete iz plana uštede energije
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije pozdravilo je u sredu odluku Ministarstva rudarstva i energetike da škole i predškolske ustanove budu izuzete iz... Škole i predškolske ustanove izuzete iz plana uštede energije

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije pozdravilo je u sredu odluku Ministarstva rudarstva i energetike da škole i predškolske ustanove budu izuzete iz plana uštede energije.

„Smatramo da je ova odluka u interesu dece i učenika i nesmetanog odvijanja nastave u optimalnim i zakonom propisanim uslovima“, navodi se u saopštenju Ministarstva prosvete.

To ministarstvo uputilo je ranije školama, na inicijativu i zahtev Ministarstva rudarstva i energetike, dopis koji se odnosi na plan ušteda, preporuke i mere za uštedu energije.

„S obzirom na jučerašnju informaciju o izuzeću, interresorno ćemo se konsultovati o daljem informisanju ustanova iz nadležnosti Ministarstva“, navelo je Ministarstvo prosvete.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...