SLOVENIJI IZ FONDA EU SLEDI VIŠE OD PET MILIJARDI EVRA Evropska komisija odobriće plan ekonomskog oporavka u februaru

EURegionVesti

24.12.2020 12:54 Autor: Ljiljana Begović 0

SLOVENIJI IZ FONDA EU SLEDI VIŠE OD PET MILIJARDI EVRA Evropska komisija odobriće plan ekonomskog oporavka u februaru SLOVENIJI IZ FONDA EU SLEDI VIŠE OD PET MILIJARDI EVRA Evropska komisija odobriće plan ekonomskog oporavka u februaru
Vlada Slovenije razmatra izradu plana ekonomskog oporavka koji je uslov za dobijanje 5,2 milijardi evra sredstava iz fonda EU za privredni oporavak od posledica... SLOVENIJI IZ FONDA EU SLEDI VIŠE OD PET MILIJARDI EVRA Evropska komisija odobriće plan ekonomskog oporavka u februaru

Vlada Slovenije razmatra izradu plana ekonomskog oporavka koji je uslov za dobijanje 5,2 milijardi evra sredstava iz fonda EU za privredni oporavak od posledica pandemije korona virusa.

Vlada u Ljubljani treba da usvoji plan nakon što dobije odobrenje EU u februaru.

Foto: Pixabay.com

Nacrt slovenačkog plana poslat je ranije Evropskoj komisiji koja, prema nezvaničnim saznanjima, nije bila zadovoljna sadržajem tog dokumenta, ali je saopštila da je u ovoj fazi prerano za sveobuhvatne procene.

Slovenačka vlada zadužila je kancelariju za razvoj i usklađenu politiku EU da pripremi i dostavi konačnu verziju nacionalnog plana koji bi vlada uvojila tek nakon “zelenog svetla” iz Brisela u februaru 2021, prenosi Tanjug.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...