SPORAZUM JADRANSKOG NAFTOVODA I NIS A.D. o transportu 2,75 miliona tona nafte

RegionSrbijaVesti

15.1.2021 14:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

SPORAZUM JADRANSKOG NAFTOVODA I NIS A.D. o transportu 2,75 miliona tona nafte SPORAZUM JADRANSKOG NAFTOVODA I NIS A.D. o transportu 2,75 miliona tona nafte
Kompanija Jadranski naftovod (JANAF) sklopila je ugovor sa naftnom kompanijom NIS a.d. ugovor o transportu sirove nafte u razdoblju od 1. januara do 31.... SPORAZUM JADRANSKOG NAFTOVODA I NIS A.D. o transportu 2,75 miliona tona nafte

Kompanija Jadranski naftovod (JANAF) sklopila je ugovor sa naftnom kompanijom NIS a.d. ugovor o transportu sirove nafte u razdoblju od 1. januara do 31. decembra 2021. godine, prenosi seebiz.eu.

Prema navedenom ugovoru, u 2021. godini NIS je rezervisao transportne kapacitete JANAF po načelu „puno za prazno“ u količini od 2,75 miliona tona (+/-10 odsto) nafte.

„Izražavamo zadovoljstvo potpisivanjem ugovora s našim dugogodišnjim poslovnim partnerom NIS a.d., te novi ugovor smatramo dobrim uvodom u novu poslovnu godinu. Uspešnost poslovanja manifestuje se u postizanju stabilnih i sigurnih prihoda, a značajni novi poslovi uvek su dobra najava za postizanje rasta i razvoja akcionarskog društva. Takođe, sklapanje novih poslova temelj je optimističnih očekivanja vezanih uz privredni oporavak nakon krize izazvane pandemijom COVID-19“, navodi se u saopštenju uprave JANAF.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...