Saradnja dve ustanove nastaviće se i posle transakcije

Apoteke iz MediGroup sistema postaju Dr.Max

BiznisSrbija

11.10.2023 13:31 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Apoteke iz MediGroup sistema postaju Dr.Max Apoteke iz MediGroup sistema postaju Dr.Max
Najveći lanac apoteka u centralno-istočnoj Evropi Dr.Max preuzeće sve apoteke iz MediGroup sistema. „Ponosni smo da uspostavimo saradnju sa renomiranim apotekarskim lancem Dr. Max... Apoteke iz MediGroup sistema postaju Dr.Max

Najveći lanac apoteka u centralno-istočnoj Evropi Dr.Max preuzeće sve apoteke iz MediGroup sistema.

„Ponosni smo da uspostavimo saradnju sa renomiranim apotekarskim lancem Dr. Max koji prati savremene trendove i konstantno radi na razvoju novih usluga. Građanima je pored vrhunske medicinske usluge veoma važno da imaju sveobuhvatnu ponudu na jednom mestu, što uključuje i dostupnost lekova i pratećih proizvoda“, izjavila je tim povodom Marijana Vasilesku, generalna direktorka MediGroup sistema.

CEO kompanije Dr.Max u Srbiji, Danijel Šul (Daniel Shull) izjavio je da je osnovni cilj ovog partnerstva sinergija rada dve ustanove, piše u zvaničnom saopštenju. Finansijski detalji preuzimanja nisu objavljeni.

„Ova saradnja je ipak mnogo više od obične poslovne transakcije. Mi je vidimo kao priliku da kroz saradnju sa stručnjacima iz MediGroup sistema zajednički nastavimo da unapređujemo kvalitet i pristupačnost zdravstvenoj zaštiti u zemlji. Ponosni smo na široku ponudu proizvoda najvišeg kvaliteta, odličnu uslugu i atraktivne cene”, izjavio je Šul.

MediGroup sistem je najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, u okviru kog posluje 12 domova zdravlja, tri poliklinike, dijagnostički centar, Opšta bolnica, dve specijalne bolnice i 77 laboratorijskih punktova. Lancu Dr.Max koji u Srbiji posluje od 2017. godine i trenutno obuhvata 300 apoteka širom Srbije, pridružiće se još osam apoteka MediGroup sistema.

Tagovi
BIZNIS SRBIJA
  • SHALIMAR

    12.10.2023 #1 Author

    Bice jos lonkurentnini na trzistu sto je i cilj spajanja…

    Odgovori

  • PIKSI

    15.10.2023 #2 Author

    DR Max sve pohvale za njihov lanac apoteka i snanbdevenost

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...