izabran i pravno-poreski savetnik

Beogradski sajam biće angažovan kao konsultant preduzeću EXPO 2027

Srbija

17.5.2024 16:57 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Beogradski sajam biće angažovan kao konsultant preduzeću EXPO 2027 Beogradski sajam biće angažovan kao konsultant preduzeću EXPO 2027
Beogradski sajam biće konsultant preduzeću EXPO 2027 pri organizovanju i realizaciji projekta ove specijalizovane izložbe, objavljeno je na Portalu javnih nabavki. Vrednost trogodišnjeg ugovora... Beogradski sajam biće angažovan kao konsultant preduzeću EXPO 2027

Beogradski sajam biće konsultant preduzeću EXPO 2027 pri organizovanju i realizaciji projekta ove specijalizovane izložbe, objavljeno je na Portalu javnih nabavki.

Vrednost trogodišnjeg ugovora je 71,28 miliona dinara sa PDV. Izabran je i poresko-pravni savetnik preduzeća, kroz odvojenu nabavku, prenosi N1.

Preduzeće EXPO 2027 d.o.o. objavilo je 25. aprila nabavku „savetodavno-konsultantske usluge u cilju organizovanja i realizacije projekta specijalizovane izložbe EXPO 2027 Beograd“, koja se zaključuje na period od tri godine“.

U danas objavljenoj Odluci o dodeli ugovora Beogradskom sajmu navodi se da je blagovremenu ponudu podnelo samo ovo privredno društvo za priređivanje sajmova i izložbi, dok neblagovremenih – nije bilo.

Na Portalu javnih nabavki objavljeno je i da je preduzeće EXPO 2027 d.o.o. izabralo i pravno-poreskog savetnika.

Ovaj posao dobila je grupa ponuđača koju čine KPMG A.A.S. d.o.o. i KPMG d.o.o. iz Beograda. Vrednost posla je 3,5 miliona dinara bez PDV, odnosno 4,2 miliona dinara sa PDV.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.