I Air Serbia će započeti letove na istoj ruti

China Southern Airlines kreće sa letovima za Beograd

SrbijaSvetU fokusu

20.6.2024 09:18 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

China Southern Airlines kreće sa letovima za Beograd China Southern Airlines kreće sa letovima za Beograd
China Southern Airlines, jedan od najvećih svetskih prevoznika, planira da počne letove između svog središta Guangdžou i Beograda do kraja godine, saopštio je aerodrom... China Southern Airlines kreće sa letovima za Beograd

China Southern Airlines, jedan od najvećih svetskih prevoznika, planira da počne letove između svog središta Guangdžou i Beograda do kraja godine, saopštio je aerodrom Guangdžou.

Kako je saopšteno iz aerodroma Guangdžou, China Southern Airlines će održavati dva nedeljna leta između kineskog megagrada i Beograda, dok će Air Serbia početi letove jednom nedeljno između dva grada, piše Ex-Yu Aviation News, a prenosi Seebiz.eu.

Kako je saopšteno iz kineskog aerodroma, obe avio-kompanije počeće letove do kraja godine. Air Serbia i China Southern Airlines razgovarale su ove nedelje u Guangdžouu, a srpski avio-prevoznik je prisustvovao i Razvojnoj konferenciji.

China Southern Airlines, osnovana 1988. godine, najveći je avio-prevoznik u zemlji. Sa sedištem u Guangdžou, ima široku mrežu domaćih i međunarodnih ruta. Avio-kompanija ima modernu flotu od preko 650 aviona, što je čini jednom od najvećih u Aziji i svetu. Povezuje glavne globalne destinacije širom Azije, Evrope, Severne Amerike, kao i Australije i Novog Zelanda i može se pohvaliti mrežom ruta od preko 250 destinacija.

  • VIKI

    20.6.2024 #1 Author

    Posecenost Srbije ce rasti. Bravo

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.