Ove godine očekuje se otvaranje prodavnica u Rumuniji

Da li poljski lanac samoposluga Žabka planira da uđe na tržište Srbije?

Srbija

17.4.2024 08:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Da li poljski lanac samoposluga Žabka planira da uđe na tržište Srbije? Da li poljski lanac samoposluga Žabka planira da uđe na tržište Srbije?
Poljska grupacija Žabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope, objavio je portal Retail Serbia. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen... Da li poljski lanac samoposluga Žabka planira da uđe na tržište Srbije?

Poljska grupacija Žabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope, objavio je portal Retail Serbia.

Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže.

Na upit portala Retail Serbia kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen za Srbiju, iz sedišta u Poljskoj su istakli da kupovina domena za Srbiju nema direktnu vezu sa potencijalnim planovima razvoja maloprodajne mreže.

„Širimo naš portfolio domena što garantuje efikasnu zaštitu naših brendova koji posluju u okviru grupe“, dodali su iz centrale poljskog lanca Žabka.

Nezvanično, Žabka bi mogla već tokom ove godine da otvori prve prodavnice u Rumuniji.

Žabka posluje na više od 10.000 lokacija širom Poljske i nudi brzu kupovinu u prodavnicama malog formata u kojima nudi veliki izbor pića, slatkiša, sendviča, hot dog, voće, kafu za poneti,… Žabka veliku pažnju posvećuje inovativnim rešenjima i uvođenju novih tehnologija u retailu.

  • LENA

    17.4.2024 #1 Author

    Nadam se da će se njihov ulazak na tržište Jugoistočne Evrope pokazati uspešnim i da će doneti nove mogućnosti potrošačima.

    Odgovori

  • Inquiete

    17.4.2024 #2 Author

    Prvi put čujem za njih.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...