renomirani učesnici govoriće o promenama u poslovanju

Forum menadžera SAM 14. maja o uticaju veštačke inteligencije

ManifestacijeSrbijaU fokusu

9.5.2024 12:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Forum menadžera SAM 14. maja o uticaju veštačke inteligencije Forum menadžera SAM 14. maja o uticaju veštačke inteligencije
Od svakodnevnih zadataka do složenih profesionalnih obaveza, veštačka inteligencija sve više preuzima ponavljajuće i dugotrajne poslove koji su nekada zauzimali sate i dane. Kako... Forum menadžera SAM 14. maja o uticaju veštačke inteligencije

Od svakodnevnih zadataka do složenih profesionalnih obaveza, veštačka inteligencija sve više preuzima ponavljajuće i dugotrajne poslove koji su nekada zauzimali sate i dane.

Kako produktivnije i pametnije iskoristiti veštačku inteligenciju i šta nam ona donosi u današnjem poslovnom, ali i životnom okruženju, biće tema ovogodišnjeg Foruma menadžera, pod nazivom “What can AI do for you?” koji će se održati 14. maja u Cineplexx Galeriji u Beogradu, u organizaciji Srpske asocijacije menadžera (SAM).

AI je prešao dug put od futurističkog koncepta u naučnoj fantastici do toga da postane sastavni deo ljudske stvarnosti. Pametne kuće već same prilagođavaju termostate, naručuju namirnice i upravljaju bezbednošću bez ljudske intervencije.

Na poslu, AI sistemi upravljaju analizom podataka, zakazuju sastanke, pa čak i pomažu u kreativnim zadacima kao što su generisanje sadržaja i dizajn. Razvoj veštačke inteligencije predstavlja izuzetnu priliku da redefinišemo način na koji živimo i pametno raspodelimo svoje vreme.

Vodeći lideri iz različitih industrija na dinamičan način, prezentovaće mogućnosti koje veštačka inteligencija danas pruža, kako će se razvijati u budućnosti kao i kako je možemo upotrebiti u cilju unapređenja svakodnevnog života i poslovanja.

Svoje uvide o tome kako AI utiče na različite sektore, uključujući tehnologiju, poljoprivredu, medicinu, potrošače i medije, na Forumu izneće:

  • Miša Lukić, CEO, NewStartegy i potpredsednik SAM-a
  • Luka Aničin, Co-Founder & CEO, Datablooz
  • Marijana Vasilescu, CEO, Medigroup
  • Stevan Ognjenović, CEO, Devoteam
  • Marijana Agić Molnar, CEO, Direct Media
  • Prof. dr Vladimir Crnojević, direktor, BioSense Institut
  • Petar Jevremović, Chief Digital Officer, Member of the Management Board, WMG
  • Borko Kovačević, Co-Founder, Poddster, Singapur

  • SHALIMAR

    12.5.2024 #1 Author

    Ima veliku prednost u koriscenju a i mana…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...