u novom sazivu Parlamenta

Izabran predsednik odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

Srbija

2.4.2024 14:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Izabran predsednik odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava Izabran predsednik odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava
Za predsednika Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava u novom sazivu Skupštine Srbije izabran je Veroljub Asić iz poslaničke grupe... Izabran predsednik odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

Za predsednika Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava u novom sazivu Skupštine Srbije izabran je Veroljub Asić iz poslaničke grupe „Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane“ koji je tu funkciju obavljao i u prethodnom sazivu.

Zamenik predsednika Odbora biće Dušan Bajatović iz poslaničke grupe „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije“, prenosi Beta.

Za predsednika Odbora Skupštine Srbije za zaštitu životne sredine izabran je Milimir Vujadinović iz grupe „Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane“.

Za zamenika je izabran Marko Mladenović takođe sa liste „Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane“.

Za predsednicu Odbora za spoljne poslove izabrana je Marina Raguš iz poslaničke grupe „Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane”, dok će njen zamenik biti Stefan Krkobabić iz poslaničke grupe „POKS – Solidarnost i pravda“.

  • AJA

    2.4.2024 #1 Author

    Cestitsm i sreno u radu !!!

    Odgovori

  • SENSEI

    3.4.2024 #2 Author

    Izabrani su predsednici odbora, kondak se nije ni znalo

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...