Rok za podnošenje prijava 23. jun

Javne nabavke: Izgradnja sekundarne kanalizacione mreže u Feketiću procenjena na više od milijardu dinara

Srbija

19.5.2023 12:29 Autor: Julijana Vincan 1

Javne nabavke: Izgradnja sekundarne kanalizacione mreže u Feketiću procenjena na više od milijardu dinara Javne nabavke: Izgradnja sekundarne kanalizacione mreže u Feketiću procenjena na više od milijardu dinara
Na Portalu javnih nabavki od 13. do 19. maja planirane javne nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od... Javne nabavke: Izgradnja sekundarne kanalizacione mreže u Feketiću procenjena na više od milijardu dinara

Na Portalu javnih nabavki od 13. do 19. maja planirane javne nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od kojih izdvajamo nekoliko sa najvišim procenjenim vrednostima samih postupaka.

Javno komunalno preduzeće Gradska čistoća iz Beograda pokrenulo je javnu nabavku vozila za prikupljanje komunalnog otpada, čija je procenjena vrednost 277 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 25. maj.

Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije objavilo je više javnih nabavki, od kojih je nabavka hlorovodonične kiseline za potrebe proizvodnje energije među najvrednije procenjenim i iznosi 271,9 miliona dinara. Zainteresovani se mogu prijaviti do 12. juna.

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda JP Beograd (Vračar) naručilac je nabavke pod nazivom FIDIK Inženjer i Nadzor nad izvođenjem radova na izgradnji novog mosta preko Save na mestu starog Savskog mosta, čija je procenjena vrednost 179,16 miliona dinara. Dostavljanje prijava otvoreno je do 7. juna.

Javno komunalno preduzeće Put iz Novog Sada pokrenulo je javnu nabavku za izvođenje radova na održavanju objekata putne privrede na teritoriji grada Novog Sada II, na koju planira da izdvoji 600 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 21. jun.

Foto: Freepik.com

Za usluge agencijskog zapošljavanja Javno komunalno preduzeće Novosadska toplana raspisalo je javnu nabavku procenjene vrednosti 120 miliona dinara, a prijave su otvorene do 22. juna.

Javna predškolska ustanova Pčelica iz Niša pokrenula je javnu nabavku namirnica za pripremanje obroka za decu u vrtićima procenjene vrednosti 91,3 miliona dinara. Naznačen rok za prijavljivanje je 15. jun.

Opština Mali Iđoš raspisala je javnu nabavku radova na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže u naselju Feketić, čija je procenjena vrednost veća od milijardu dinara. Rok za podnošenje prijava je 23. jun.

Opštinska uprava opštine Vrbas za radove na izgradnji pozorišta u Vrbasu sa parternim uređenjem-završetak radova planira da izdvoji 500 miliona dinara. Za ovu javnu nabavku zainteresovani se mogu prijaviti do 14. juna.

Za realizaciju radova na izgradnji kanalizacione mreže u opštini Boljevac zainteresovani se mogu prijaviti do 13. juna, a ovu javnu nabavku raspisalo je Ministarstvo za javna ulaganja.

Naravno, ovo su samo neka od pravnih lica koja su raspisala javne nabavke u datom periodu. Takođe, važno je napomenuti da na Portalu javnih nabavki nisu za sve postupke objavljene i procenjene vrednosti.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...