Traži se projektant

Kod Bojnika će se graditi turistički kompleks Dobra voda

BiznisSrbija

27.12.2023 08:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Kod Bojnika će se graditi turistički kompleks Dobra voda Kod Bojnika će se graditi turistički kompleks Dobra voda
Opština Bojnik raspisala je tender za izradu projektno tehničke dokumentacije za izgradnju turističkog centra Dobra Voda u istoimenom selu. Projektnim zadatkom je predviđena izgradnja hotela... Kod Bojnika će se graditi turistički kompleks Dobra voda

Opština Bojnik raspisala je tender za izradu projektno tehničke dokumentacije za izgradnju turističkog centra Dobra Voda u istoimenom selu.

Projektnim zadatkom je predviđena izgradnja hotela spratnosti Su+Pr+Pk kao i pet bungalova, spratnosti Pr+Pk, od kojih jedan za osobe sa otežanim kretanjem, piše eKapija.

U planu su i prateći sadržaji, letnjikovac namenjen za okupljanje i zabavu posetioce, igralište za decu, klupe i mobilijar, sportski teren…

Projektovana površina hotela iznosi oko 1.567 m2 bruto površine. U suterenu objekta je smešten bazen, saune, spa centar.

Na prizemnoj etaži projektovani su glavni ulazni hol, recepcija, restoran sa kuhinjom, sanitarni blokovi, stepenište sa liftom i jedna apartman namenjen osobama sa posebnim potrebama. U potkrovlju je projektovano 12 apartmana.

Iza hotela se nalaze tri mesta za parkiranje službenih vozila i 15 parking mesta za goste hotela. Na ulazu u kompleks predviđeno je i sedam parking mesta za posetioce.

Objekti za kratkotrajni boravak – bungalovi, smešteni su u severnom delu parcele. Svaki objekat se sastoji od dnevnog boravka, mini kuhinje, kupatila i spavaće sobe. Pored svakog objekta se nalazi parking mesto predviđeno za taj objekat.

Rok za prijavu na tender je 4. januar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...