za sve poznavaoce nemačkog jezika

Kompanija Webhelp najavila otvaranje 120 novih radnih mesta u Srbiji

Firme u fokusuSrbijaU fokusu

11.7.2023 11:15 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Kompanija Webhelp najavila otvaranje 120 novih radnih mesta u Srbiji Kompanija Webhelp najavila otvaranje 120 novih radnih mesta u Srbiji
Webhelp, vodeća globalna kompanija u pružanju rešenja iz oblasti korisničke podrške, i zvanično jedan od najboljih poslodavaca na svetu, najavila je otvaranje 120 novih... Kompanija Webhelp najavila otvaranje 120 novih radnih mesta u Srbiji

Webhelp, vodeća globalna kompanija u pružanju rešenja iz oblasti korisničke podrške, i zvanično jedan od najboljih poslodavaca na svetu, najavila je otvaranje 120 novih radnih mesta u Srbiji za sve poznavaoce nemačkog jezika.

Zaposleni će imati priliku da pruže podršku klijentima na nemačkom jeziku i da odgovore na njihove brojne zahteve uključujući: korisnički servis, prodaju i tehničku podršku, usluge i rešenja digitalne transformacije, rešenja za plaćanja, rešenja za bezbednost i širok spektar alata koji pomažu organizacijama da poboljšaju svoje korisničko iskustvo i operativnu efikasnost, navodi se u saopštenju.

Oliver Derler, generalni direktor Webhelp Balkan, ističe da je „na odluku kompanije da odabere srpsko tržite kao deo globalne razvojne strategije, uticao kvalitetan stručan kadar, odlično poznavanje nemačkog jezika i razvijeno tržišteˮ.

Derler dodaje da Webhelp pristup „people first“ uvek stavlja ljude na prvo mesto te nudi mogućnosti obrazovanja i stručnog usavršavanja svojim zaposlenima u Srbiji.

„Webhelp prepoznaje da je uključenost članova tima ključ uspeha svake organizacije. Od redovnih treninga i edukativnih programa, do rada sa najsavremenijom tehnologijom, trudimo se da zaposlenima osiguramo mogućnost za stalni napredak i profesionalni razvoj, a posebnim programima obuke za osobe koje govore nemački jezik ali do sada nisu imali ovakvo poslovno iskustvo, pružamo mogućnost za započinjanje nove karijereˮ izjavila je Miljana Stanković, menadžer za Webhelp Srbiju.

  • Marina

    11.7.2023 #1 Author

    Svaka cast, cekali smo Webhelp, najzad su dosli! Jedan od najboljih poslodavaca u svetu, zadovoljstvo je raditi kod njih. Iskustvo iz Spanije…

    Odgovori

  • SHALIMAR

    11.7.2023 #2 Author

    Sada ce mnogi imati priliku koji odlicno znaju nemacki da konkurisu kod njih…

    Odgovori

  • Oki

    12.7.2023 #3 Author

    Ja moram da preporucim Webhelp, zaista firma i menadzment koji radi sa srcem i ljudi su im na prvom mestu! Atmosfera odlicna!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...