Modnom kućom Marc Cain sada upravlja savet rukovodilaca sektora

Nemački „kralj mode“ poklonio kompaniju radnicima

EULifestyle

7.7.2023 09:19 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Nemački „kralj mode“ poklonio kompaniju radnicima Nemački „kralj mode“ poklonio kompaniju radnicima
Nemački „kralj mode“, multimilioner i uspešni biznismen Helmut Šloterer (Helmut Schlotterer) poklonio je svoju modnu kuću Marc Cain radnicima, objavio je Capital.ba, a prenela... Nemački „kralj mode“ poklonio kompaniju radnicima

Nemački „kralj mode“, multimilioner i uspešni biznismen Helmut Šloterer (Helmut Schlotterer) poklonio je svoju modnu kuću Marc Cain radnicima, objavio je Capital.ba, a prenela Mina.

Njegova uspešna kompanija nalazi se u pokrajini Baden-Virtemberg, a sve akcije koje je imao preneo je na zaposlene koji će nastaviti da proizvode žensku garderobu koja ga je proslavila širom Nemačke i u svetu.

Vlasnik i osnivač uspešne firme na njenom je čelu bio 50 godina, a firmom će sada upravljati „radnički savet“ u kome su svi rukovodioci sektora.

„Najvažnije mi je da je firma u pravim rukama, jer prodaja nikad nije bila moja opcija, a pošto žena i ja nemamo dece, odlučio sam tako“, rekao je Šloterer, koji je i na Forbsovoj listi.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...