prati se epidemiološka situacija

Kopaonik biznis forum uz poštovanje najviših zdravstveno-bezbednosnih mera

ManifestacijeSrbijaU fokusu

24.12.2021 14:21 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Kopaonik biznis forum uz poštovanje najviših zdravstveno-bezbednosnih mera Kopaonik biznis forum uz poštovanje najviših zdravstveno-bezbednosnih mera
Kopaonik biznis forum biće održan od 6. do 9. marta, u Hotelu Grand na Kopaoniku, uz poštovanje najviših zdravstveno-bezbednosnih mera, saopštio je Savez ekonomista... Kopaonik biznis forum uz poštovanje najviših zdravstveno-bezbednosnih mera

Kopaonik biznis forum biće održan od 6. do 9. marta, u Hotelu Grand na Kopaoniku, uz poštovanje najviših zdravstveno-bezbednosnih mera, saopštio je Savez ekonomista Srbije.

Želja organizatora je da, posle dve godine, ova manifestacija ponovo bude organizovana u dobro poznatom tradicionalnom formatu.

Od svih učesnika foruma prilikom registracije zahtevaće se dokazi o potpunoj vakcinaciji ili preležanoj bolesti u proteklih šest meseci. Validna potvrda, odnosno dokaz o vakcini treba da sadrži informaciju o trećoj (buster) dozi ili drugoj dozi od čijeg primanja nije prošlo više od šest meseci svih vakcina koje su dostupne u Srbiji.

Takođe, Savez ekonomista Srbije će se i pored validacije o potpunoj vakcinisanosti ili preležanoj bolesti pridržavati svih dodatnih i preporučenih epidemioloških mera za sprečavanje širenja korona virusa. To su obavezno nošenje maski u svim konferencijskim salama i povezanim prostorijama, maksimalni broj učesnika u centralnoj sali biće limitiran na 500, na ulasku u sale biće postavljena dezinfekciona sredstva i sale će u pauzama biti dodatno dezinfikovane.

Savez ekonomista Srbije navodi da i dalje sa oprezom prati tok pandemije virusa Covid-19 i nastaviće da daje prioritet zdravlju, sigurnosti i dobrobiti svojih učesnika.

Sama organizacija događaja, raspored i struktura panela, kao i broj učesnika na forumu biće prilagođeni aktuelnoj epidemiološkoj situaciji, uz primenu i poštovanje svih zdravstveno-bezbednosnih mera, kako bi se obezbedila maksimalna sigurnost gostiju i samih organizatora.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...