uporedo će biti održan i sajam ugostiteljske opreme

Međunarodni Sajam turizma u Beogradu od 22. do 25. februara

BiznisSrbijaTurizam

8.2.2024 12:53 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Međunarodni Sajam turizma u Beogradu od 22. do 25. februara Međunarodni Sajam turizma u Beogradu od 22. do 25. februara
Na 45. Međunarodnom sajmu turizma, pod sloganom „Avantura počinje ovde“, koji će se održati na Beogradskom sajmu od 22. do 25. februara, svoju ponudu... Međunarodni Sajam turizma u Beogradu od 22. do 25. februara

Na 45. Međunarodnom sajmu turizma, pod sloganom „Avantura počinje ovde“, koji će se održati na Beogradskom sajmu od 22. do 25. februara, svoju ponudu predstaviće više od 500 izlagača iz 27 zemalja, a država partner biće Grčka, saopštili su danas organizatori.

Kako je najavljeno, sajam će se odvijati u halama 1, 1A i 4, a prvi put će nastupiti Kambodža, Ekvador, Sveta Lucija i Libija, dok će ponovo učestvovati Indonezija, Kuba i Sao Tome i Principe.

Istaknuto je da će na sajmu učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Srbija će svoj turističke potencijale predstaviti u hali 4 kroz nastupe Turističke organizacije Srbije, Turističke organizacije Beograda, Turistička organizacija Vojvodine, kao i mnogobrojnih lokalnih i regionalnih turističkih organizacija iz svih delova Srbije. U halama 1a i 1 nastup će imati Garancijski fond AP Vojvodine i Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam.

I ove godine svim učesnicima, turističkim agencijama iz inostranstva i zemlje dostupan je B2B portal namenjen za registraciju kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca, a omogućava besplatnu poromociju kompanijama i kontakte sa ostalim registrovanim članovima, kao i zakazivanje sastanaka tokom sajma sa izlagačima i potencijalno sklapanje dogovora o budućoj saradnji, navedeno je u saopštenju.

Na Beogradskom sajmu će se istovremeno, pod sloganom „Poslužite se“, u halama 2A i 2C održati i 19. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA – OPREMA.

Taj sajam će okupiti kompanije koje se bave proizvodnjom, distribucijom i prodajom hotelskog i ugostiteljskog nameštaja, opremom za kuhinje, restorane i barove, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.

Radno vreme Sajma turizma i Sajma HORECA – OPREMA od 22. do 24. februara je od 10 do 19 časova, a u nedelju 25. februara od 10 do 18 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, a parkinga 200 dinara po satu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.