Postupke u poslednjoj sedmici objavilo oko 300 pravnih lica

Ministarstvo odbrane za nabavku mazuta planira da izdvoji 2,46 milijarde dinara

Srbija

10.2.2023 16:52 Autor: Julijana Vincan 2

Ministarstvo odbrane za nabavku mazuta planira da izdvoji 2,46 milijarde dinara Ministarstvo odbrane za nabavku mazuta planira da izdvoji 2,46 milijarde dinara
Na Portalu javnih nabavki od 4. do 10. februara planirane javne nabavke objavilo je oko 300 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.... Ministarstvo odbrane za nabavku mazuta planira da izdvoji 2,46 milijarde dinara

Na Portalu javnih nabavki od 4. do 10. februara planirane javne nabavke objavilo je oko 300 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.

Gradska uprava Loznice raspisala je 4. februara javnu nabavku za rekonstrukciju javne nabavke vrednu 110 miliona dinara.

Republički zavod za statistiku je istog dana pokrenuo 14 postupaka, od kojih najvišu procenjenu vrednost ima javna nabavka električne energije, 10 miliona dinara.

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu raspisala je 6. februara 27 javnih nabavki, a najviše planira da izdvoji za Microsoft licenciranje – True-up, što je procenjeno da vredi 465 miliona dinara.

Naučni institut za veterinarstvo „Novi Sad“ otvorio je istog datuma 12 postupaka, od kojih najvišu procenjenu vrednost ima javna nabavka testova za dijagnostiku – 25 miliona dinara.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je 7. februara raspisao 46 javnih nabavki. Najveću procenjenu vrednost imaju bankarske usluge isplate novčanih naknada korisnicima prava iz nadležnosti ministarstva skoro 470 miliona (469.758.000) dinara.

Bezbednosno-informativna agencija je takođe tog datuma otvorila 20 postupaka, a najviše novca planira da izdvoji za javnu nabavku kancelarijskog materijala – skoro 35 miliona dinara (34.409.375).

Foto: Pexels.com

Grad Užice objavio je istog dana 36 javnih nabavki, od kojih najviše novca planira da izdvoji za nabavku električne energije – 112,5 miliona dinara.

Gradska uprava grada Smedereva raspisala je 8. februara 30 javnih nabavki, od kojih je najviše procenjena nabavka i isporuka električne energije za potrebe Grada Smedereva – 120 miliona dinara.

Vrhovni kasacioni sud otvorio je takođe tog datuma sedam javnih nabavki, od kojih je najvrednija nabavka računarskih materijala-tonera (osim za tonere nabavljene na osnovu CJN koja je pokrenuta u 2021. godini) 109 miliona dinara.

Ministarstvo odbrane raspisalo je istog dana 249 javnih nabavki, od kojih je najviše procenjena nabavka ulja za loženje – mazut od 2,46 milijarde dinara.

Sekretarijat za komunalne i stambene poslove Grada Beograda raspisalo je 9. februara 249 javnih nabavki od kojih je najviše procenjena, od 1,7 milijarde dinara, za izvođenje radova na izgradnji saobraćajnice Borska-petlja Lasta-sektor 3.

Gradska uprava za zaštitu životne sredine Grada Novog Sada otvorila je 10. februara 12 postupaka. Najviše procenjena je javna nabavka za razvoj smart sistema za monitoring vazduha (I faza) od 58,33 miliona dinara.

Naravno, ovo su samo neki od državnih organa, organizacija, ustanova i drugih pravnih lica koji su raspisali javne nabavke u datom periodu. Takođe, nisu za sve njih na Portalu javnih nabavki objavljene i procenjene vrednosti.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...