na parceli veličine 6,7 hektara

Najavljena izgradnja sportskog centra u Niškoj Banji

InfrastrukturaLifestyleSrbija

18.1.2024 09:41 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Najavljena izgradnja sportskog centra u Niškoj Banji Najavljena izgradnja sportskog centra u Niškoj Banji
U Niškoj Banji u planu je izgradnja sportskog centra, takozvane „Mini Pazove“. Naime, kako je saopštio Fudbalski savez Regiona istočne Srbije, na parceli veličine... Najavljena izgradnja sportskog centra u Niškoj Banji

U Niškoj Banji u planu je izgradnja sportskog centra, takozvane „Mini Pazove“. Naime, kako je saopštio Fudbalski savez Regiona istočne Srbije, na parceli veličine 6,7 hektara na lokaciji Lozni kalem predviđena je izgradnja po dva terena sa prirodnom i veštačkom travom, upravna zgrada sa svim pratećim sadržajima, tribina, reflektori…

Kako piše poslovni portal eKapija, u razgovoru potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije Branislava Nedimovića sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i njenim saradnicima precizirani su mnogi detalji, a epilog svega je da će već sa prvim danima proleća početi izgradnja ovog kompleksa.

Nedimović je rekao da je za taj projekat FSS već opredelio sredstva, a za sada nije objavljeno koja je vrednost investicije.

Gradonačelnica je istakla da će Grad Niš ustupiti zemljište, tako da preostaje samo da se krene sa realizacijom, s obzirom da je u proteklom periodu već izrađena sva potrebna projektna dokumentacija.

Na 6,7 hektara, tik uz Akva park koji se gradi, nalaziće se četiri terena, dva sa prirodnom i dva sa veštačkom travom, tribinama, upravnom zgradom i kompletnom pratećom infrastrukturom. Biće to centar za potrebe Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza istočne Srbije koji će sa našim gradom biti partneri na projektu“, objavila je Sotirovski.

Ona je istakla da će radovi na lokaciji početi najkasnije do sredine godine.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...