Srpski TAG u Crnog Gori još ne radi

Omogućena vožnja sa crnogorskim TAG-om na putevima u Srbiji

Srbija

16.4.2024 09:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Omogućena vožnja sa crnogorskim TAG-om na putevima u Srbiji Omogućena vožnja sa crnogorskim TAG-om na putevima u Srbiji
Javno preduzeće Putevi Srbijesaopštilo je da je završilo sve neophodne aktivnosti koje se odnose na integraciju TAG uređaja koji se koriste za naplatu putarine... Omogućena vožnja sa crnogorskim TAG-om na putevima u Srbiji

Javno preduzeće Putevi Srbijesaopštilo je da je završilo sve neophodne aktivnosti koje se odnose na integraciju TAG uređaja koji se koriste za naplatu putarine u Republici Crnoj Gori sa sistemom naplate putarine u Republici Srbiji.

Od ponedeljka, 15. aprila od 13 časova, svi korisnici crnogorskih TAG uređaja koji izvrše registraciju putem linka: https://toll4all.com/mne/tag-registracija nesmetano mogu da prolaze kroz sve naplatne stanice u Republici Srbiji bez zaustavljanja i putarinu plaćaju elektronski, kažu iz Puteva Srbije.

TAG uređaji iz srpskog sistema za naplatu putarine, međutim, prema rečima nadležnih iz crnogorskog preduzeća Monteput, još neko kratko vreme neće biti u funkciji u Crnoj Gori zbog kašnjenja njihova dva integratora naplatnih sistema.

„Puna produkcija i funkcionisanje srpskih TAG uređaja kroz crnogorski sistem za naplatu putarine koja zavisi od crnogorske strane, po rečima nadležnih, očekuje se tokom maja meseca tekuće godine“, naveli su iz Puteva Srbije.

  • SABRINA

    16.4.2024 #1 Author

    Ovo je odlična vest, nadam se da će funkcionisati bez problema.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...