Objekat je građen po svim standardima bezbednosti

Otvaranje tržnog centra Evroazija početkom avgusta

BiznisSrbija

26.6.2024 17:16 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Otvaranje tržnog centra Evroazija početkom avgusta Otvaranje tržnog centra Evroazija početkom avgusta
Otvaranje novog tržnog centra Evroazija na Novom Beogradu očekuje se početkom avgusta, najavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić koji je sa... Otvaranje tržnog centra Evroazija početkom avgusta

Otvaranje novog tržnog centra Evroazija na Novom Beogradu očekuje se početkom avgusta, najavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić koji je sa ambasadorom Kine Li Mingom obišao radove na ovom gradilištu.

Novi tržni centar, kako je ukazao Vesić, biće najveći i najsavremeniji centar veleprodaje kineske robe u ovom delu Evrope. Pored toga on će biti dostupan svima, ali prvenstveno će ovde biti kineske radnje, naveo je Vesić na svom Instagram profilu.

“Tržni centar je građen apsolutno po svim standardima bezbednosti, što je posebno važno ako znamo šta se događalo nekoliko puta u kineskim radnjama, jer su oni koristili objekte koji su stari i koji nisu bili namenjeni za takvu vrstu prodaje”, naveo je Vesić na društvenim mrežama.

Kako je dodao, još kada je bio zamenik gradonačelnika Beograda, predstavnici Evroazija trgovinskog centra došli su kod njega i predložili da izgrade moderni kineski tržni centar u Beogradu.

“Srećan sam što je samo posle 14 meseci ovaj tržni centar u završnoj fazi i što ćemo imati bezbedan i moderan prostor za kineske i domaće trgovce “, zaključio je Vesić.

Podsetimo, ranije u toku godine najavljivano je da bi ovaj tržni centar trebalo da bude otvoren krajem maja, pa krajem juna, ali od toga nije bilo ništa.

  • STEPA

    27.6.2024 #1 Author

    Biće dosta uređeniji od starog.

    Odgovori

  • SUNCE

    27.6.2024 #2 Author

    Pa i bilo je krajnje vreme da se ovo uradi jer se vec par puta desavao pozar.

    Odgovori

  • Brana

    30.6.2024 #3 Author

    Lepo

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.