prostor od 3.000 metara kvadratnih podigla privatna avio-kompanija

Otvoren novi hangar za smeštaj i servis aviona u zoni beogradskog aerodroma

BiznisSrbija

28.9.2024 13:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Otvoren novi hangar za smeštaj i servis aviona u zoni beogradskog aerodroma Otvoren novi hangar za smeštaj i servis aviona u zoni beogradskog aerodroma
Za smeštaj i servis aviona u zoni aerodroma Nikola Tesla otvoren je novi hangar, vlasništvo avio-kompanije Prince Aviatio. Posle gotovo 40 godina otvoren novi... Otvoren novi hangar za smeštaj i servis aviona u zoni beogradskog aerodroma

Za smeštaj i servis aviona u zoni aerodroma Nikola Tesla otvoren je novi hangar, vlasništvo avio-kompanije Prince Aviatio.

Posle gotovo 40 godina otvoren novi hangar u zoni beogradskog aerodroma, a postor od 3.000 kvadratnih metara, podigla je najveća domaća privatna avio-kompanija, prenosi RTS.

„Tvrđava od čelika koja je nastala sada nije samo jedno vrhunsko inženjersko dostignuće. Ovo je simbol naše težnje ka savršenstvu i vrhunskom kvalitetu. U njega smo ugradili najveća i najbolja tehnološka rešenja koja postoje u ovoj industriji“, ističe izvršni direktor kompanije Prince Aviation Srđan Kragojević.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić je tom prilikom rekao da je važno da privatni sektor prati državna ulaganja, jer je, kako kaže, za Srbiju važna logistika zbog geografskog položaja.

Kompanija Prince Aviation je prvi komercijalni let imala 1991. godine, i zbog toga predstavlja najstariju privatnu avio-kompaniju u Srbiji, u svojoj floti ima desetak aviona, servis za održavanje letelica i školu za obuku pilota.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.