POVEĆANJE PLATA U JAVNOM SEKTORU POD ZNAKOM PITANJA Sve zavisi od stanja u budžetu tokom septembra i oktobra, kaže Mali

IzdvajamoSrbijaVesti

14.9.2020 14:00 Autor: Julijana Vincan 0

POVEĆANJE PLATA U JAVNOM SEKTORU POD ZNAKOM PITANJA Sve zavisi od stanja u budžetu tokom septembra i oktobra, kaže Mali POVEĆANJE PLATA U JAVNOM SEKTORU POD ZNAKOM PITANJA Sve zavisi od stanja u budžetu tokom septembra i oktobra, kaže Mali
Krajem septembra i tokom oktobra, stanje u budžetu pokazaće da li će se i u kojoj meri ići sa povećanjem plata u javnom sektoru,... POVEĆANJE PLATA U JAVNOM SEKTORU POD ZNAKOM PITANJA Sve zavisi od stanja u budžetu tokom septembra i oktobra, kaže Mali

Krajem septembra i tokom oktobra, stanje u budžetu pokazaće da li će se i u kojoj meri ići sa povećanjem plata u javnom sektoru, istakao je ministar finansija Siniša Mali i naveo da je još rano o tome govoriti.

Na osnovu realnog stanja moći će, kako je dodao, da se govori o eventualnom povećanju plata u javnom sektoru.

„U utorak je 15. u mesecu, i tada ćemo znati prilive od domaćeg PDV. Ako nam do kraja meseca i u prvoj polovini oktobra bude dobar priliv, imaćemo realne informacije na osnovu kojih ćemo doneti odluku„, precizirao je Mali.

Naglasio je da Vlada svaku odluku zasniva na odgovornosti, prave se analize, sagledava stanje u privredi i među zaposlenima.

Gledajući podatke iz dana u dan, iz meseca u mesec, donosimo odgovarajuće odluke. Radimo i projekcije za 2021. godinu„, naglasio je Mali.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...