proglašenje pobednika 7. februara 2024.

Poziv za online glasanje za dodelu Hot Spot eCommerce Awards

SrbijaU fokusu

25.1.2024 16:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Poziv za online glasanje za dodelu Hot Spot eCommerce Awards Poziv za online glasanje za dodelu Hot Spot eCommerce Awards
E-commerce asocijacija Srbije organizuje treću po redu dodelu Hot Spot eCommerce Awards, kako navode u saopštenju „u želji da prepoznaju istrajnost i izuzetnost kompanija... Poziv za online glasanje za dodelu Hot Spot eCommerce Awards

E-commerce asocijacija Srbije organizuje treću po redu dodelu Hot Spot eCommerce Awards, kako navode u saopštenju „u želji da prepoznaju istrajnost i izuzetnost kompanija u 2023. godini“.

U okviru dve kategorije, 23 nagrade biće dodeljene najuspešnijim firmama širom različitih sektora. Posebna nagrada, eComm Champion, pripašće kompaniji koja se istakla kao vrhunski lider među najboljima.

„Svaka online kupovina predstavlja korak ka napretku, a iskustva korisnika igraju ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti elektronske trgovine, produbljivanju odnosa s kompanijama i podršci opštoj digitalizaciji društva. Na izbor pobednika, osim glasova publike, odlučuju i članovi stručnog žirija, koji čine profesionalci iz sveta biznisa, medija, akademske zajednice“, istaknuto je u saopštenju.

Glasanje javnosti traje do ponoći, 30. januara i odvija se putem zvaničnog sajta www.hotspotawards.com, gde kupci mogu izabrati svoje favorite i dati im svoj glas.

Svečana ceremonija i proglašenje pobednika zakazani su za 7. februar u hotelu Metropol gde će se pred 200 zvanica saopštiti pobednici ovogodišnjeg takmičenja.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...