Primena počinje od 1. oktobra, prijavljivanje jednostavno

Poziv za privrednike koji žele da nude popuste preko Penzionerskih kartica

Srbija

15.3.2023 08:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Poziv za privrednike koji žele da nude popuste preko Penzionerskih kartica Poziv za privrednike koji žele da nude popuste preko Penzionerskih kartica
Na sajtu PIO fonda otvorena je stranica na kojoj mogu da se prijave privredni subjekti koji žele da omoguće popuste za svoje proizvode i... Poziv za privrednike koji žele da nude popuste preko Penzionerskih kartica

Na sajtu PIO fonda otvorena je stranica na kojoj mogu da se prijave privredni subjekti koji žele da omoguće popuste za svoje proizvode i usluge i druge pogodnosti putem penzionerskih kartica.

Izdavanje Penzionerskih kartica je u nadležnosti Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i svaki penzioner i korisnik ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja koji je zainteresovan za izdavanje Penzionerske kartice, može podneti zahtev i dobiće karticu, koja će se koristiti za dokazivanje statusa korisnika prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja.

One će se koristiti i za ostvarivanje pogodnosti (popust, poklon i drugo) pri plaćanju roba i usluga i prikupljanje bodova radi ostvarivanja dodatnih pogodnosti, navodi se na sajtu PIO fonda.

Primena Penzionerskih kartica biće omogućena penzionerima od 1. oktobra 2023. godine.

Svi zainteresovani privredni subjketi mogu da popune kontakt formu na sajtu, sa osnovnim podacima, nakon čega će ih PIO fond kontaktirali i pripremiti sporazume o saradnji.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...