Elektronska trgovina u Srbiji nastavlja da raste

Prijave za učešće u Hot Spot eCommerce Awards do 5. januara

Bolji posaoSrbijaU fokusu

27.12.2022 11:35 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Prijave za učešće u Hot Spot eCommerce Awards do 5. januara Prijave za učešće u Hot Spot eCommerce Awards do 5. januara
Hot Spot eCommerce Awards, događaj koji organizuje eCommerce Asocijacija Srbije, okupiće eminentne eksperte iz različitih sektora digitalnog ekosistema koji su svojim radom i zalaganjem... Prijave za učešće u Hot Spot eCommerce Awards do 5. januara

Hot Spot eCommerce Awards, događaj koji organizuje eCommerce Asocijacija Srbije, okupiće eminentne eksperte iz različitih sektora digitalnog ekosistema koji su svojim radom i zalaganjem postigli velike rezultate. 

“Ideja same selekcije i događaja je da ukažemo koliko su učesnici uticali na razvoj elektronske trgovine u Srbiji u protekloj godini, kao i koliko je ovaj aspekt poslovanja doprineo opštoj digitalizaciji društva u kom živimo i time podstaknemo sve koji još uvek nisu u digitalnom svetu”, navodi se u saopštenju eCommerce Asocijacije Srbije.

Kako je u prva tri kvartala 2022. godine izvršeno više od 29 miliona transakcija putem interneta platnim karticama u vrednosti od preko 850 miliona evra, to znači samo jedno – elektronska trgovina u Srbiji nastavlja da raste, baš kao i zalaganje kompanija, a sve u cilju daljeg unapređenja e-commerce tržišta Srbije.

Samo edukacijom svih činilaca digitalnog ekosistema može se održati ovaj trend rasta i razvoja elektronske trgovine, stoji u saopštenju.

„Kroz prizmu promocije brze i kvalitetne dostave, sigurnog internet plaćanja i ove godine organizujemo dodelu nagrada “Hot Spot Awards 2022” kao dodatni podsticaj svim kompanijama koje su u fokus stavile e-commerce.

Sve kompanije koje žele da učestvuju u konkursu mogu da se prijave do 5. januara na zvaničnom sajtu Hot Spot Awards i učestvuju u trci za nagradu“, istaknuto je u saopštenju.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...