rami jensen novi izvršni direktor kompanije

Promena upravljačke strukture JYSK-a na globalnom nivou i tržištu Srbije

BiznisBolji posaoSrbijaSvet

1.9.2023 13:09 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Promena upravljačke strukture JYSK-a na globalnom nivou i tržištu Srbije Promena upravljačke strukture JYSK-a na globalnom nivou i tržištu Srbije
Globalna maloprodajna kompanija proizvoda za kuću JYSK imenovala je Ramija Jensena za novog predsednika i izvršnog direktora, tek trećeg na toj poziciji od osnivanja... Promena upravljačke strukture JYSK-a na globalnom nivou i tržištu Srbije

Globalna maloprodajna kompanija proizvoda za kuću JYSK imenovala je Ramija Jensena za novog predsednika i izvršnog direktora, tek trećeg na toj poziciji od osnivanja kompanije.

Jensen svoju karijeru u okviru Lars Larsen Grupe gradi od samih početaka svog poslovnog razvoja, počevši kao praktikant, pa sve do danas kada preuzima ulogu izvršnog direktora kompanije JYSK. On će biti odgovoran za više od 3.300 prodavnica u 48 zemalja i upravljanje timom od preko 30.000 zaposlenih, navodi se u saopštenju.

Tokom protekle godine, Rami Jensen je blisko sarađivao sa bivšim predsednikom i izvršnim direktorom Janom Bogom (Jan Bøgh) kako bi osigurao mirnu tranziciju.

Rami Jensen je veći deo svoje karijere proveo baš u kompaniji JYSK. Prvi put se pridružio kao praktikant u prodavnici u Danskoj 1994. godine. Postepeno je napredovao do uloge izvršnog potpredsednika za razvoj poslovanja. Privremeno je napustio kompaniju 2018. godine, kako bi bio izvršni direktor u kompaniji ILVA koja je isto u sastavu Lars Larsen grupe, pre povratka u JYSK 2022. godine.

Došlo je do značajnih promena i na tržištu Srbije. U tom kontekstu, istaknuto je imenovanje Milana Stevanovića, koji je prešao sa pozicije district managera na poziciji retail managera za Srbiju i postao deo upravljačke strukture na regionalnom nivou. Milan je postao član uprave JYSK-a, odgovoran za tržišta Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...