priznanje uglednog časopisa Global Finance za poslovanje u Srbiji

Raiffeisen najbolja digitalna banka u poslovanju sa stanovništvom

BankeBiznisBolji posaoSrbija

16.8.2022 12:40 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Raiffeisen najbolja digitalna banka u poslovanju sa stanovništvom Raiffeisen najbolja digitalna banka u poslovanju sa stanovništvom
Renomirani svetski finansijski magazin Global Finance proglasio je Raiffeisen banku najboljom digitalnom bankom u segmentu poslovanja sa stanovništvom u Srbiji (Best Digital Consumer Bank... Raiffeisen najbolja digitalna banka u poslovanju sa stanovništvom

Renomirani svetski finansijski magazin Global Finance proglasio je Raiffeisen banku najboljom digitalnom bankom u segmentu poslovanja sa stanovništvom u Srbiji (Best Digital Consumer Bank in Serbia). Ovo je treća titula koju banka dobija od strane prestižnih magazina za svoja dostignuća na polju digitalizacije u bankarstvu.

“Sveobuhvatne promene koje je pandemija nametnula svim industrijama, pa i bankarskoj, dovele su do ubrzane digitalizacije. Oni koji su, poput nas, već bili na tom putu – utoliko su se uspešnije prilagodili i ponudili klijentima novine koje odgovaraju izmenjenim okolnostima“, izjavila je ovim povodom Jelena Aksić, izvršna direktorka za poslovanje sa stanovništvom. 

Stručni žiri koji su činili vodeći eksperti iz kompanije Infosys, globalnog lidera u oblasti konsaltinga i tehnologija, kao i urednici u magazinu Global Finance, prilikom odlučivanja je kao osnovne kriterijume u obzir uzeo kvalitet strategije za privlačenje i pružanje usluge digitalnim korisnicima, uspešnost u pogledu obučavanja klijenata da koriste digitalnu ponudu, rast broja klijenata koji koriste digitalne servise, kvalitet ponude proizvoda i usluga, koristi stečene kroz digitalne inicijative, kao i dizajn i funkcionalnost veb sajta i mobilnih aplikacija. 

“Napredne aplikacije za mobilno i internet bankarstvo, mogućnost otvaranja računa i realizacije kredita u potpunosti online, digitalne platne kartice, višenamenski bankomati za najnaprednije transakcije, te REA, Raiffeisen elektronska asistentkinja koja pomaže klijentima na bazi veštačke inteligencije – samo su deo usluga koje potvrđuju našu posvećenost vrhunskom korisničkom iskustvu i zadovoljstvu klijenata. Ponosni smo što su ovi napori prepoznati od strane vodećih stručnjaka, baš kao i na činjenicu da to potvrđuju i istraživanja zadovoljstva korisnika, prema kojima su svi digitalni servisi Raiffeisen banke najpreporučivaniji od strane bankarskih korisnika u Srbiji“, naglasila je Aksić.

Inače, pored titule najbolje digitalne banke u segmentu stanovništva, Raiffeisen banka je za dostignuća na polju digitalizacije ranije nagrađena i priznanjem na međunarodnom izboru Finovate Awards, i to za najbolju platformu za kreditiranje stanovništva, za svoje rešenje online keš kredita “iKeš”. 

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...