Koji su sve javni pozivi sa najvišim vrednostima aktuelni u poslednjih nedelju dana?

RFZO za javnu nabavku reagensa planira da izdvoji skoro tri milijarde dinara

Srbija

21.4.2023 17:23 Autor: Julijana Vincan 5

RFZO za javnu nabavku reagensa planira da izdvoji skoro tri milijarde dinara RFZO za javnu nabavku reagensa planira da izdvoji skoro tri milijarde dinara
Na Portalu javnih nabavki od 14. do 21. aprila planirane javne nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od... RFZO za javnu nabavku reagensa planira da izdvoji skoro tri milijarde dinara

Na Portalu javnih nabavki od 14. do 21. aprila planirane javne nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od kojih izdvajamo nekoliko sa najvišim procenjenim vrednostima samih postupaka.

Republički fond za zdravstveno osiguranje raspisao je javni poziv za nabavku reagenasa, izuzev za transfuziju, procenjene vrednosti 2,9 milijardi dinara. Rok za podnošenje je 8. maj.

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda JP Beograd (Vračar) raspisala je javnu nabavku za tehničku dokumentaciju i izvođenje radova na denivelisanom ukrštaju pruge Beograd-Batajnica-Šid (Subotica) i Bulevara umetnosti na Novom Beogradu. Procenjena vrednost je 825,83 miliona dinara, a rok za podnošenje prijave je 26. maj.

Gradska uprava grada Bora oglasila je poziv za prvu fazu projektovanja i izgradnje Akva parka procenjene vrednosti od skoro 530 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 8. maj.

Republički fond za zdravstveno osiguranje pokrenuo je postupak za javnu nabavku vakcina protiv gripa za sezonu 2023/2024. Procenjena vrednost je 350,5 miliona dinara, a rok za prijave 8. maj.

Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL) pokrenula je javni poziv za nabavku kompaktne daljinski upravljane merne stanice (KDUS) za monitoring RF spektra, po partijama. Procenjena vrednost je 308,44 miliona dinara. Prijave se mogu podneti do 15. maja.

Gradska uprava grada Smedereva raspisala je javni poziv za izgradnju transfer stanice sa reciklažnim dvorištem u Smederevu na katastarskoj parceli broj 493/56 KO Smederevo (faza I i faza II), procenjene vrednosti veće od 284,5 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 8. maj.

Foto: Freepik.com

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje raspisao je javnu nabavku za izvođenje radova na rekonstrukciji i adaptaciji objekata Filijale Kikinda procenjene vrednosti 253 miliona dinara, sa rokom za podnošenje prijava do 19. maja.

Za uslugu unapređenja informacione bezbednosti i zaštite baza podataka i napredne detekcije Ministarstvo finansija je raspisalo javnu nabavku procenjene vrednosti 183,33 miliona dinara. Rok je do 23. maja.

Akcionarsko društvo Elektroprivreda Srbije oglasilo je više javnih poziva, a najvišu procenjenu vrednost ima javna nabavka pancir ploče od 154 miliona dinara. Prijave se mogu podneti do 25. maja.

Ministarstvo finansija objavilo je 14. aprila javni poziv za nadogradnju hardverske i softverske infrastrukture za potrebe Sistema e-Faktura, čija je procenjena vrednost 140 miliona dinara. Rok za podnošenje ponuda je 16. maj.

Republička direkcija za robne rezerve raspisala je javni poziv za medicinska sredstva procenjene vrednosti 125 miliona dinara. Rok za podnošenje je 19. maj.

Naravno, ovo su samo neka od pravnih lica koja su raspisala javne nabavke u datom periodu. Takođe, važno je napomenuti da na Portalu javnih nabavki nisu za sve postupke objavljene i procenjene vrednosti.

  • DUSAN

    21.4.2023 #1 Author

    Odlično pa da vidimo i ko će da dopije poslove…neizvesno je.

    Odgovori

  • NATI

    23.4.2023 #2 Author

    Velika su sanse samo da bude sve po pravilima

    Odgovori

  • Hana

    23.4.2023 #3 Author

    Tačno se unapred zna ko ove poslove dobija 🤡

    Odgovori

  • gagica

    23.4.2023 #4 Author

    Videcemo kako ce sve proci.

    Odgovori

  • SHALIMAR

    24.4.2023 #5 Author

    Ispraticemo i ovo…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...