u najkraćem roku će izvestiti o daljim koracima

Savet ministara BiH bez konsenzusa o izgradnji gasovoda sa Srbijom i Hrvatskom

BiznisInfrastrukturaInvesticijeRegionSrbijaU fokusu

6.7.2022 08:33 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Savet ministara BiH bez konsenzusa o izgradnji gasovoda sa Srbijom i Hrvatskom Savet ministara BiH bez konsenzusa o izgradnji gasovoda sa Srbijom i Hrvatskom
Savet ministara Bosne i Hercegovine nije postigao potreban konsenzus o početku pregovora radi zaključivanja prednacrta sporazuma BiH sa Hrvatskom i Srbijom o izgradnji gasovoda.... Savet ministara BiH bez konsenzusa o izgradnji gasovoda sa Srbijom i Hrvatskom

Savet ministara Bosne i Hercegovine nije postigao potreban konsenzus o početku pregovora radi zaključivanja prednacrta sporazuma BiH sa Hrvatskom i Srbijom o izgradnji gasovoda.

Iz Saveta ministara BiH je saopšteno da nije postignut konsenzus za vođenje pregovora radi zaključivanja prednacrta sporazuma BiH i Hrvatske o izgradnji gasovoda „Južna interkonekcija BiH i Hrvatske“, na pravcu Zagvozd (Hrvatska) – Posušje (BiH) – Novi Travnik/Travnik, sa odvajanjem za Mostar, prenosi agencija Beta.

Konsenzus nije postignut ni oko predloga za vođenje pregovora radi zaključivanja i prednacrta sporazuma BiH i Srbije o izgradnji gasovoda „Nova istočna interkonekcija BiH i Srbije“ na pravcu granica Srbija – BiH – Bijeljina – Banjaluka – Prijedor – Novi Grad.

U saopštenju se ističe da će generalni sekretarijat Saveta ministara BiH u najkraćem roku izvestiti o daljem toku i potrebnim koracima, u skladu sa poslovnikom o radu Saveta ministara, piše Beta.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...