Tradicionalni novogodišnji koktel

Slovenački poslovni klub obeležio 18 godina poslovanja u Srbiji

BiznisEUPoslovanjeSrbija

14.12.2021 12:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Slovenački poslovni klub obeležio 18 godina poslovanja u Srbiji Slovenački poslovni klub obeležio 18 godina poslovanja u Srbiji
Prijatelji i članovi Slovenačkog poslovnog kluba (SPK) okupili su se u ponedeljak, 13. decembra, u beogradskom hotelu Hyatt Regency, na tradicionalnom novogodišnjem koktelu. Na... Slovenački poslovni klub obeležio 18 godina poslovanja u Srbiji

Prijatelji i članovi Slovenačkog poslovnog kluba (SPK) okupili su se u ponedeljak, 13. decembra, u beogradskom hotelu Hyatt Regency, na tradicionalnom novogodišnjem koktelu.

Na ovoj redovnoj godišnjoj manifestaciji slovenačke poslovne asocijacije prisutni su razmenili dobru energiju, nazdravili jedni drugima i poželeli dobro zdravlje i nove uspehe. Takođe je obeležena i 18. godina uspešnog rada i kontinuiranog i stabilnog rasta Slovenačkog poslovnog kluba.

Predsednica SPK mr Danijela Fišakov pozdravila je goste podsećanjem da je ove godine Klub postao „punoletan“.

„Ove godine je Slovenački poslovni klub postao „punoletan“, odnosno napunio je 18 godina postojanja. Najzad smo i po godinama stekli pravo glasa. U stvari, pravo glasa smo stekli svojim besprekornim ugledom i kvalitetnim radom zajedno sa našim članovima sa kojima smo u ovih 18 godina uspostavili visoke standarde kojima svima šaljemo jasnu poruku da smo organizacija od poverenja na koju se može osloniti. Biti 18 godina pouzdan partner svojim članovima i dvema državama svakako je uspeh vredan poštovanja. Nastavljamo našu misiju stvaranja uspešnih priča, a gašenje rođendanskih svećica i, kako je to u Srbiji običaj, uživanje uz trubače pomeramo do sledeće prilike“, rekla je Danijela Fišakov.

Ona se zahvalila svim pojedincima i kompanijama koje su učestvovale u stvaranju brenda Slovenačkog poslovnog kluba.

Foto: Slovenački poslovni klub

„Zahvaljujem na dobroj saradnji svim državnim institucijama Srbije i Slovenije, Ambasadi Republike Slovenije u Srbiji, Ambasadi Republike Srbije u Sloveniji, Privrednoj komori Srbije, Gospodarskoj zbornici Slovenije, SPIRIT-u, poslovnim asocijacijama i novinarima koji prate naš rad. Posebno se zahvaljujem prijateljima SPK: dugogodišnjim NLB Banci i Triglav Osiguranju, a od ove godine su to i kompanija Intereuropa i Aktiva varovanje. Naravno, i ostalim članovima SPK koji su svojim idejama, konstruktivnim predlozima i finansijskom pomoći zdušno podržavali aktivnosti SPK u ovoj još jednoj izazovnoj godini“, zaključila je Fišakov.

Prisutnima se obratio i Primož Križaj, konzul pri Ambasadi Republike Slovenije u Srbiji.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...