Procenjena vrednost posla 50 miliona dinara

SRC 11. april dobija još dva bazena i tribine za 500 gledalaca

BiznisInfrastrukturaSrbija

12.12.2023 08:27 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

SRC 11. april dobija još dva bazena i tribine za 500 gledalaca SRC 11. april dobija još dva bazena i tribine za 500 gledalaca
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je tender za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju zatvorenih bazena sa pratećim sadržajima, SRC 11. april,... SRC 11. april dobija još dva bazena i tribine za 500 gledalaca

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je tender za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju zatvorenih bazena sa pratećim sadržajima, SRC 11. april, na Novom Beogradu.

Prema projektnom zadatku, unutar kompleksa SRC 11. april, ka Ulici dr Žorža Matea (Studentska ulica), gradiće se objekat na oko 11.000 m2, u okviru kojeg je potrebno isprojektovati dva bazena minimalnih dimenzija 35 puta 21 i 25 puta 21 metar, piše eKapija.

Objekat je planiran za sportske aktivnosti i organizaciju takmičenja u plivanju, sa gledališnim prostorom od 500 mesta.

Tribine za gledaoce planirane su kao teleskopske. Objekat mora da sadrži i potreban broj svlačionica, sportsku ambulantu, deo sa spa zonom, igraonicu za decu, lokale, restoran i kafić.

Procenjena vrednost posla je 50 miliona dinara.

Tender je otvoren do 12. januara.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...