Projekat vredan 150 miliona evra

Tender za izgradnju železničke obilaznice oko Niša najavljen za 5. april 

BiznisInfrastrukturaSrbija

20.3.2024 08:57 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Tender za izgradnju železničke obilaznice oko Niša najavljen za 5. april  Tender za izgradnju železničke obilaznice oko Niša najavljen za 5. april 
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da će 5. aprila biti otvoren tender za izgradnju železničke obilaznice oko tog grada. Kako... Tender za izgradnju železničke obilaznice oko Niša najavljen za 5. april 

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da će 5. aprila biti otvoren tender za izgradnju železničke obilaznice oko tog grada. Kako je kazao, „sve će učiniti“ kako bi radovi krenuli do početka juna.

Prema njegovim rečima, projekat je vredan 150 miliona evra i sredstva su obezbeđena u državnom budžetu, prenosi eKapija.

Kazao je i da je „u stalnoj komunikaciji sa Evropskom investicionom bankom koja daje novac“.

Prema njegovim rečima, izgradnja obilaznice trajaće 1.000 dana, odnosno nešto manje od tri godine i rešiće dugogodišnji problem stanovnika Niša.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...