oko 30 izlagača iz pet zemalja

U Kragujevcu počinje 14. Međunarodni sajam lova, ribolova i lovnog turizma

ManifestacijeSrbijaU fokusu

29.5.2024 15:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

U Kragujevcu počinje 14. Međunarodni sajam lova, ribolova i lovnog turizma U Kragujevcu počinje 14. Međunarodni sajam lova, ribolova i lovnog turizma
Na Šumadija sajmu u Kragujevcu sutra će biti otvoren 14. Međunarodni sajam lova, ribolova i lovnog turizma „Kraguj M“, na kome će učestvovati oko... U Kragujevcu počinje 14. Međunarodni sajam lova, ribolova i lovnog turizma

Na Šumadija sajmu u Kragujevcu sutra će biti otvoren 14. Međunarodni sajam lova, ribolova i lovnog turizma „Kraguj M“, na kome će učestvovati oko 30 izlagača iz Srbije, Rumunije, Republike Srpske, Nemačke i Severne Makedonije.

Kako je najavljeno, na sajmu će biti predstavljeni noviteti u oblasti lova i ribolova, a posetioci će moći da dobiju savete i čuju iskustva sa lovišta od evropskih i svetskih stručnjaka, prenosi Beta.

Jedan od izlagača na sajmu biće kragujevačka fabrike Zastava oružje koja je danas najavila da će izložiti reprezentativne artikle iz svog lovačkog i sportskog programa.

Oni su ove godine predstavljeni na najvećem evropskom sajmu lovačkog i sportskog oružja „IWA 2024“, gde su posebnu pažnju privukli poluautomatski lovački karabini, puške za dalekometno streljaštvo i lovački karabin Lapua Magnum.

Sajam, koji će trajati do 2. juna, organizuje preduzeće Meteor Still iz Kragujevca, u saradnji sa Šumadija sajmom i Lovačkim savezom Centralne Srbije, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Radno vreme sajma je od 9.30 do 19 časova.

  • Inquiete

    29.5.2024 #1 Author

    Zanimljivo

    Odgovori

  • SUNCE

    30.5.2024 #2 Author

    Svaki sajam je koristan za promociju nasih prirodnih lepota pa i u ovoj oblasti koja ima velike potencijale.

    Odgovori

  • Brana

    3.6.2024 #3 Author

    Lep i posećen

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.