Postupke u poslednjih nedelju dana objavilo blizu 80 pravnih lica

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodina traži projektanta za garažu u Sremskoj Kamenici

Srbija

24.3.2023 16:08 Autor: Julijana Vincan 10

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodina traži projektanta za garažu u Sremskoj Kamenici Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodina traži projektanta za garažu u Sremskoj Kamenici
Na Portalu javnih nabavki od 17. do 24. marta planirane javne nabavke objavilo je skoro 80 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.... Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodina traži projektanta za garažu u Sremskoj Kamenici

Na Portalu javnih nabavki od 17. do 24. marta planirane javne nabavke objavilo je skoro 80 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.

Srbija Kargo raspisao je 17. marta 65 javnih nabavki, od kojih najvišu procenjenu vrednost ima popravka i održavanje Siemens Vectron lokomotiva serije 193 u iznosu od 660,8 miliona dinara.

Ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo je 21. marta 78 postupaka, ali za njih nisu naznačene procenjene vrednosti.

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je 22. marta četiri javne nabavke, a najviše planira da izdvoji za nabavka protivgradnih raketa, i to 25 miliona dinara.

Elektroprivreda Srbije – Javno preduzeće TE Kosovo sa PO Obilić objavila je 22. marta da planira 25 javnih nabavki, od kojih je najvrednija nabavka benzina, nafte, tečnog gasa, ulja i maziva od 17 miliona dinara.

Služba za upravljanje kadrovima pokrenula je 23 marta dva postupka, te je za unapređenje informacionog sistema za upravljanje ljudskim resursima u državnoj upravi planirano ulaganje od blizu 55,88 miliona dinara, a za softver za psihometrijsku procenu kandidata dva miliona dinara.

Uprava za kapitalna ulaganja autonomne pokrajine Vojvodine je u četvrtak 23. marta objavila jednu javnu nabavku, i to vrednu tri milijarde dinara, za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju objekta javne garaže i saobraćajnih površina sa pripadajućom infrastrukturom u okviru kompleksa Instituta u Sremskoj Kamenici.

Direkcija za robne rezerve Grada Novog Sada objavila je istog datuma tri javne nabavke od kojih je najveće izdvajanje planirano za zakup imovine i opreme od 5,83 miliona dinara.

Državna lutrija Srbije je takođe u četvrtak objavila 72 javne nabavke. Najvišu procenjenu vrednost ima usluga izrade i štampanja srećke instant lutrije od 250 miliona dinara. Sledi produkcija TV emisije za klasične igre na sreću od 38 miliona dinara, pa izrada i štampanje termo rolni od 20 miliona dinara.

Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu raspisalo je 24. marta 20 javnih nabavki, od kojih je najvrednija za zamenu klime komora i pratećih instalacija na postojećem objektu (3. faza) od 70 miliona dinara.

Naravno, ovo su samo neka od pravnih lica koja su raspisala javne nabavke u datom periodu. Takođe, važno je napomenuti da na Portalu javnih nabavki nisu za sve postupke objavljene i procenjene vrednosti.

  • ZVE84

    25.3.2023 #1 Author

    A imena „srećnih dobitnika“ već stoje u fiokama

    Odgovori

  • VILENJAK

    26.3.2023 #3 Author

    Znamo ko o tome odlučuje i na koji način se dolazi do posla.

    Odgovori

  • Gaga45

    26.3.2023 #5 Author

    Ne sumnjam da vec imaju projektanta

    Odgovori

  • VERA

    26.3.2023 #6 Author

    Nije fer konkurs pa neki odustaju u startu i da se prijave. Nije uvek jeftinije i bolje.

    Odgovori

  • LEPOSAVA

    26.3.2023 #7 Author

    Nasli su oni vec….sve se to unapred nadje

    Odgovori

  • Ika

    26.3.2023 #8 Author

    Jos da nije namesteno

    Odgovori

  • Boba3

    26.3.2023 #9 Author

    Da li se znaju srecni dobitnici?

    Odgovori

  • LIMUN ŽUT

    26.3.2023 #10 Author

    Što da se ne zaigra pred finale.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...