Javna prezentacija urbanističkog projekta od 15. do 23. septembra

Srbijavode planiraju izgradnju skladišta za odbranu od poplava u Surčinu

BiznisInfrastrukturaNekretnineSrbijaVesti

9.9.2022 08:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

Srbijavode planiraju izgradnju skladišta za odbranu od poplava u Surčinu Srbijavode planiraju izgradnju skladišta za odbranu od poplava u Surčinu
Javno vodoprivredno preduzeće Srbijavode planira da u Surčinu gradi centralno skladište sredstava za odbranu od poplava, vidi se iz urbanističkog projekta koji je stavljen... Srbijavode planiraju izgradnju skladišta za odbranu od poplava u Surčinu

Javno vodoprivredno preduzeće Srbijavode planira da u Surčinu gradi centralno skladište sredstava za odbranu od poplava, vidi se iz urbanističkog projekta koji je stavljen na javnu prezentaciju.

U hali se predviđa skladištenje sredstava za odbranu od poplava (vreće za pesak, pumpe za vodu, montažne prepreke), piše u projektu.

Skladište će se graditi na parceli u ulici Braće Nikolić gde već postoje određene zgrade vodoprivrede. Sada su tu, između ostalog, radionice, magacini, upravna, poslovna zgrada, kao i interna benzinska stanica, piše Nova ekonomija.

Kako se navodi u urbanističkom projektu nisu svi objekti (kojih je trenutno deset) upisani u katastar nepokretnosti, a oni koji su upisani izgrađeni su bez dozvole.

Kako bi se omogućila izgradnja novog objekta (centralnog skladišta) i lokacija funkcionalno unapredila potrebno je da se dva objekta uklone (dva magacina), piše u projektu.

Tako će se, zajedno sa planiranim novim skladištem za odbranu od poplava, ubuduće tu nalaziti devet objekata. Projekat je izradilo preduzeće Andzor enginneering.

Javna prezentacija urbanističkog projekta biće održana od 15. do 23. septembra, objavio je Grad Beograd.

JVP SRBIJAVODE

BULEVAR UMETNOSTI 2A, 11070 Beograd (Novi Beograd) , Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
29.353.626,11 (2021)
Broj zaposlenih:
159 (2021)

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...