šest startapova iz naše zemlje predstavljeno na Gitex Futures Stars

Srpski Joberty u trci za 100.000 dolara u Dubaiju

LifestyleSrbijaSvetVesti

20.10.2021 10:03 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Srpski Joberty u trci za 100.000 dolara u Dubaiju Srpski Joberty u trci za 100.000 dolara u Dubaiju
Domaći startap Joberty plasirao se u finale takmičenja Supernova izazov na najvećem svetskom tehnološkom događaju Gitex Futures Stars, koji se održava u Dubaiju, i... Srpski Joberty u trci za 100.000 dolara u Dubaiju

Domaći startap Joberty plasirao se u finale takmičenja Supernova izazov na najvećem svetskom tehnološkom događaju Gitex Futures Stars, koji se održava u Dubaiju, i sa 22 zemlje koliko ih je u finalu danas će se boriti za nagradu vrednu 100.000 dolara, saopšteno je u Privrednoj komori Srbije.

Joberty je platforma koja spaja IT profesionalce u potrazi za poslom sa tehnološkim kompanijama koje zapošljavaju te profile. „Naša misija je da povećamo transparentnost zapošljavanja u IT zajednici i da pomognemo programerima da donose bolje karijerne odluke“, objašnjava Ðorđe Vukotić iz firme Joberty.

Istakao je da se finale održava danas i da se njegov tim predstavlja u podne po lokalnom vremenu i izrazio nadu da će Joberty ostvarii uspeh na takmičenju.

Šest startapova iz naše zemlje prvi put se predstavilo na Gitex Futures Stars-u uz podršku Vlade Srbije i PKS.

Ovo takmičenje organizuje se u okviru IT sajma Gitex na kome izlaže 11 kompanija iz Srbije, navedeno je u saopštenju.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...