pokušaj smanjenja troškova

General Motors i Hyundai istražuju mogućnost saradnje u proizvodnji

AutomobiliLifestyleSvet

12.9.2024 16:57 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

General Motors i Hyundai istražuju mogućnost saradnje u proizvodnji General Motors i Hyundai istražuju mogućnost saradnje u proizvodnji
Američki General Motor i južnokorejski Hyundai će istražiti mogućnosti saradnje u razvoju vozila, poboljšanju snabdevanja i unapređenju tehnologije „čiste energije“. Ta dva proizvođača automobila... General Motors i Hyundai istražuju mogućnost saradnje u proizvodnji

Američki General Motor i južnokorejski Hyundai će istražiti mogućnosti saradnje u razvoju vozila, poboljšanju snabdevanja i unapređenju tehnologije „čiste energije“.

Ta dva proizvođača automobila su danas saopštili da će pokušati da time smanje troškove i da brže naprave širi asortiman vozila, prenosi Beta.

Pored mogućih partnerstava za proizvodnju putničkih i komercijalnih vozila, uključujući motore sa unutrašnjim sagorevanjem, kao i motore električne i vodonične tehnologije, dve kompanije će tražiti mogućnosti za zajednički izvor sirovina za baterije, čelika i drugih oblasti.

„Naš cilj je da otključamo obim i kreativnost obe kompanije da bismo brže i efikasnije isporučili još konkurentnija vozila kupcima“, rekla je u saopštenju predsednica GM-a i izvršna direktorka Meri Bara (Mary Bara).

Hyundai Motor Co. i GM su potpisali memorandum o razumevanju i najavili da će raditi i na obavezujućim sporazumima o saradnji.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.