Razlozi za sada nepoznati

Platforma društvenih medija X ugašena za hiljade korisnika u SAD

LifestyleSvet

29.8.2023 13:05 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Platforma društvenih medija X ugašena za hiljade korisnika u SAD Platforma društvenih medija X ugašena za hiljade korisnika u SAD
Društvena platforma X, ranije poznata kao Twitter, prekinula je rad u ponedeljak za hiljade korisnika u Sjedinjenim Američkim Državama, prema podacima internet lokacije za... Platforma društvenih medija X ugašena za hiljade korisnika u SAD

Društvena platforma X, ranije poznata kao Twitter, prekinula je rad u ponedeljak za hiljade korisnika u Sjedinjenim Američkim Državama, prema podacima internet lokacije za praćenje prekida rada Downdetector.

Downdetector, koji prati prekide tako što obrađuje izveštaje o statusu iz nekoliko izvora, uključujući korisnike, saopštio je da je bilo više od 17.000 izveštaja o prekidima, prenosi Reuters.

Podsećanja radi, od kada je platformu Twitter, sada X , kupio milijarder Ilon Mask (Elon Musk), kompanija pokušava da se izbori sa problemima. Prvo se suočila sa brojnim otkazivanjima kada su u pitanju reklame, jer kompanije nisu bile zadovoljne moderiranjem sadržaja.

Treba pomenuti da se platforma bori i sa novonastalom konkurencijom. Veliki broj korisnika je sa platformu X zamenio sličnom društvenom mrežom Threds, koju je pokrenula konkurentska Meta.

  • SHALIMAR

    29.8.2023 #1 Author

    Nisu bez razloga 17.000korisnika ugasili.Ne sumnjam u poteze Maska…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...