Kompanije dogovorile da ne objavljuju kupoprodajnu cenu

Siemens preuzima odeljenje za tehnologiju industrijskih pogona od ebm-papsta

BiznisSvet

22.3.2024 09:18 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Siemens preuzima odeljenje za tehnologiju industrijskih pogona od ebm-papsta Siemens preuzima odeljenje za tehnologiju industrijskih pogona od ebm-papsta
Siemens je pristao da preuzme odeljenje za industrijske pogonske tehnologije (IDT) – koje se koristi, između ostalog, za automatizovana vozila – nemačke inženjerske kompanije... Siemens preuzima odeljenje za tehnologiju industrijskih pogona od ebm-papsta

Siemens je pristao da preuzme odeljenje za industrijske pogonske tehnologije (IDT) – koje se koristi, između ostalog, za automatizovana vozila – nemačke inženjerske kompanije ebm-papst, objavile su obe kompanije u četvrtak.

IDT jedinica ima oko 650 zaposlenih i specijalizovana je za pametne sisteme koji pomažu u automatizaciji i digitalizaciji proizvodnih procesa, prenosi Seebiz.

Očekuje se da će ova akvizicija poboljšati Siemens Xcelerator– tržište koje povezuje prodavce i programere kako bi pomoglo kompanijama u njihovoj digitalnoj transformaciji – i stvorilo nove tržišne izglede, zajedno sa značajnim poslovnim prilikama u fleksibilnoj i autonomnoj automatizaciji fabrike.

Završetak transakcije planiran je za sredinu 2025. godine, podložno neophodnim odobrenjima spoljne trgovine i kontrole koncentracija. Kompanije su se dogovorile da ne objavljuju kupoprodajnu cenu.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...