TELEKOM SRBIJA OTKUPLJUJE PREOSTALE AKCIJE MTS BANKE Kompanija obezbedila i deponovala novac za deonice

BankeNovacSrbijaVesti

7.10.2020 15:39 Autor: Marija Jovanović 0

TELEKOM SRBIJA OTKUPLJUJE PREOSTALE AKCIJE MTS BANKE Kompanija obezbedila i deponovala novac za deonice TELEKOM SRBIJA OTKUPLJUJE PREOSTALE AKCIJE MTS BANKE Kompanija obezbedila i deponovala novac za deonice
Telekom Srbija prinudno će otkupiti sve akcije u vlasništvu preostalih akcionara MTS Banke, navodi se u obaveštenju objavljenom na Centralnom registru hartija od vrednosti.... TELEKOM SRBIJA OTKUPLJUJE PREOSTALE AKCIJE MTS BANKE Kompanija obezbedila i deponovala novac za deonice

Telekom Srbija prinudno će otkupiti sve akcije u vlasništvu preostalih akcionara MTS Banke, navodi se u obaveštenju objavljenom na Centralnom registru hartija od vrednosti.

Kompanija Telekom Srbija obezbedila je i deponovala novac za otkup 375.107 akcija po ceni od 180,7 dinara po akciji.

Na ovaj način Telekom Srbija koristi svoje pravo iz Zakona o privrednim društvima i postupa po odluci skupštine te kompanije donetoj krajem septembra, prenosi Tanjug.

Telekom Srbija ima više od 97,1 odsto ukupne emisije akcija MTS banke, a među vlasnicima, čije će akcije prinudno otkupiti, najkrupniji akcionar je JP Srbijagas.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...