Virtuoso uklonio svih deset hotela i odmarališta ovog brenda

Trampovi hoteli „skinuti“ sa turističke platforme za luksuzna putovanja

BiznisLifestyleLuksuzSvetTurizamVesti

5.4.2021 11:02 Autor: Marija Jovanović 0

Trampovi hoteli „skinuti“ sa turističke platforme za luksuzna putovanja Trampovi hoteli „skinuti“ sa turističke platforme za luksuzna putovanja
Najveća svetska mreža za pružanje usluga luksuznih putovanja i smeštaja Virtuoso uklonila je hotele Donalda Trampa sa svoje liste ponuda. Virtuoso koji svoje usluge... Trampovi hoteli „skinuti“ sa turističke platforme za luksuzna putovanja

Najveća svetska mreža za pružanje usluga luksuznih putovanja i smeštaja Virtuoso uklonila je hotele Donalda Trampa sa svoje liste ponuda.

Virtuoso koji svoje usluge pruža bogatoj klijenteli i čija je deviza “najbolji od najboljih”, uklonio je svih 10 hotela i odmarališta brenda Tramp. Kako piše Forbes, na veb stranici, na kojoj su se nekada nalazili Trampovi hoteli, sada se samo može videti obaveštenje koje vodi do “404 greške – stranca nije pronađena”.

Portparol Virtuosa potvrdio je da su Trump hoteli prestali da budu traženi, ali je odbio da iznosi detalje. „Po pravilu, ne razgovaramo o tome zašto sa partnerima ne obnavljamo ugovore“, izjavila je Misti Bels (Misty Belles), generalna direktorka za odnose s javnošću kompanije.

Foto: Tanjug/AP

Bez obzira na razloge, ovakav potez mogao bi da našteti Trampovom hotelijerstvu i poslovanju, za koje je Forbes objavio da su od 2019. godine, zabeležili pad od 24 miliona dolara, kao i njegova golf odmarališta u Majamiju i Evropi, za dodatnih 120 miliona dolara.

“Za luksuzne hotele sa pet zvezdica verovatno nema prestižnijeg mrežnog povezivanja od Virtuosa, koji je pouzdan i proveren i koji pruža osećaj ekskluzivnosti svim stranama”, kazala je Misti Bels.

Na jednoj strani je više od 20.000 pažljivo odabranih savetnika za luksuzna putovanja, izabranih pre svega zbog svojih sposobnosti i vrhunskih usluga koje pružaju klijentima, dok su sa druge strane oko 2.000 turističkih partnera Virtuosa, sa više od 1.400 hotela i odmarališta, koji se procenjuju na godišnjem nivou, a sve kako bi se bogatim turistima omogućilo krem-de-la-krem iskustvo.

“Putnički savetnici Virtuosa svojim klijentima pružaju mnoštvo besplatnih VIP pogodnosti, koje se kreću od vrlo lepih bonusa – dodatne sobe, hotelskih kredita, aerodromskih transfera ili kasnije naplate – do jedinstvenih iskustava poput banjskih tretmana, gurmanskih večera ili vožnje konjskim zapregama, a to su sve dodaci koji bi obično iznosili 500 dolara po osobi”, istakla je Bels.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...