Vrednost donacije do tri hiljade evra u vidu potrebne opreme

U Novom Pazaru dodeljeni grantovi za samozapošljavanje

SrbijaVesti

18.8.2021 12:57 Autor: Gordana Bulatović 0

U Novom Pazaru dodeljeni grantovi za samozapošljavanje U Novom Pazaru dodeljeni grantovi za samozapošljavanje
U okviru projekta ,“Reintegracija – podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji’’, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac uručio je danas ugovore za 33 korisnika grantova... U Novom Pazaru dodeljeni grantovi za samozapošljavanje

U okviru projekta ,“Reintegracija – podrška održivoj (re)integraciji povratnika u Srbiji’’, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac uručio je danas ugovore za 33 korisnika grantova za samozapošljavanje sa teritorije ovog grada, objavljeno je na sajtu Novog Pazara.

Grantove u vidu opreme i mašina, pojedinačno vredne do 3.000 evra, dobilo je do sada ukupno 53 ljudi iz Sandžaka.

Gradonačelnik Biševac je istakao da je u prethodnih nekoliko godina kroz različite cikluse i programe samozapošljavanja, novog zapošljavanja i razne obuke, uloženo više od million evra.

„Uz dalju podršku Agencije SEDA, dobitnici grantova započinju jednu ozbiljnu priču, a među njima je, što nam je posebno drago, značajan broj preduzetnica”, rekao je on i dodao da će saradnja sa partnerima u ovom projektu biti nastavljena, a grantovi znatno povećani.

Tagovi
SRBIJA

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...